BEŞİKTAŞ’TA CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI FENER ALAYI VE EDİP AKBAYRAM KONSERİYLE KUTLANACAK

BEŞİKTAŞ’TA CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI FENER ALAYI VE EDİP AKBAYRAM KONSERİYLE KUTLANACAK

BEŞİKTAŞ’TA CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI FENER ALAYI VE EDİP AKBAYRAM KONSERİYLE KUTLANACAK

Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla çok özel kutlamalara imza atan Beşiktaş Belediyesi, Fener alayı ve Edip Akbayram konseriyle de bu kutlamaları taçlandıracak. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat bu önemli günde tüm Beşiktaşlıları kutlamalara katılmaya davet etti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı için ilk adımı attığı ve milli mücadelenin fitilini ateşlemek için yola çıktığı Beşiktaş’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar kapsamında Beşiktaş Belediyesi’ne ait ses araçları gün boyu tüm ilçeyi gezecek. Beşiktaş’ta gündüz saatlerinden itibaren Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yansıtan marşlar ilçenin cadde ve sokaklarında yankılanacak. Yine bayrama özel hazırlanan bando ekipleri ezgileriyle Beşiktaşlıları coşturacak.   

FENER ALAYI DOLMABAHÇE SARAYI ÖNÜNDEN BAŞLAYACAK

Saatler 19.00’u gösterdiğinde Dolmabahçe Sarayı önünden Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın komşularıyla birlikte yürüyeceği Fener Alayı başlayacak. 7’den 70’e binlerce vatandaş ellerinde Türk bayrakları, Atatürk posterleri, meşaleler, dillerinde marşlarla birlikte Ortaköy Meydanı’na yürüyecek.

SAHNEDE DEV İSİM: EDİP AKBAYRAM

Etkinliklerin son durağı ise Ortaköy Meydanı olacak. Usta sanatçı Edip Akbayram saat 21.00’da sahne alacak ve konserdeki vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.