BEŞİKTAŞ’TA YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA ÖZEL AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

BEŞİKTAŞ’TA YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA ÖZEL AÇILIŞ TÖRENİ DÜZENLENDİ

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yüz yüze başlayan yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Şair Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu’nda düzenlenen açılış törenine katıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, yüz yüze başlayan yeni eğitim öğretim yılı nedeniyle Şair Mehmet Emin Yurdakul İlkokulu’nda düzenlenen açılış törenine katıldı. 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın sağlıklı ve başarılı geçmesi temennisinde bulunan Başkan Rıza Akpolat, öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin pandemiden etkilenmemesi için belediye olarak üstlerine düşen tüm tedbirleri en hassas şekilde alacaklarını ifade etti.

Törende bir konuşma yapan Başkan Akpolat, “2021 - 2022 eğitim ve öğretim yılı hepimize hayırlı olsun. Çok zor koşullardan sonra bir araya geldik. Sevgili öğrenciler; hepiniz öğretmenlerinizi, arkadaşlarınızı, okulunuzu ve derslerinizi özlediniz. Şimdi kavuşma zamanı! Artık kurallara daha çok dikkat etmeniz ve öğretmenleriniz dediği şekilde hareket etmeniz gerekiyor. Okullarınızdan ayrı kalmamanız için Beşiktaş Belediyesi olarak bu konuda tüm sorumluluklarımızı yerine getireceğiz" dedi. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.