Bey Mahalle Merkezi’nin Temeli Atıldı

Bey Mahalle Merkezi’nin Temeli Atıldı

Bey MahalleMerkezi; 850 metrekare alanda, taziye evi, soğuk hava deposu, 350 metrekarelikçok amaçlı salonu ile halkın hizmetine girecek.  

BaşkanZeydan Karalar, “Yapılmayanları halkla buluşturmak bize nasip oluyor.”

Bey MahalleMerkezi’nin temeli “Merkezimizde Halka Hizmet Var” mesajı ile atıldı.  Törene Adana Büyükşehir Belediye BaşkanıZeydan Karalar, muhtarlar. meclis üyeleri, siyasiler, konuklar ve bölge halkıkatıldı.

Bey MahallesiMuhtarı Şahin Özbingöl, Seyhan ve Büyükşehir belediye başkanlıkları dönemindemahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Zeydan Karalar’a teşekküretti.

Özbingöl,“Yaptığınız kalıcı eserlerle bizleri çok sevdiğinizi bir kez daha gösterdiniz. Bugüntemeli atılan mahalle merkezi bizim için çok önemli bir hizmet. Şahsım vemahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

YAPILMAYANIYAPMAK BİZE NASİP OLUYOR

Bölgeye yapılanhizmetlerle ilgili bilgi veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,ilçelerde temel sorunların çözümü için yapılanları da anlattı. Halka hizmetederken adaletli davrandıklarını ve asla ayrım gözetmediklerini ifade edenBaşkan Zeydan Karalar, “Biz 7 oy aldığımız köye de 700 oy aldığımız köye deeşit hizmet götürüyoruz. Çok zor şartların yaşandığı bir dönem geçilmesinerağmen, daha önce yapılmayan hizmetleri halkla buluşturmak bize nasip oldu. Yenilerinide halkımız için hayata geçiriyoruz. D-400 üzerinde belediyenin yaptığı ilkaltgeçidi biz yaptık ve önemli yeni altgeçitleri inşa ediyoruz. Hem de kısasürelerde bitiriyoruz. Aldığımız iş makineleri sayesinde daha az kira ödüyoruz,tasarruf ettiğimiz parayı da halkımıza daha fazla hizmet etmek içinkullanıyoruz. 3. altgeçide başladık, birçok yerde su sorununu çözdük, bugünekadar rekor miktarda asfalt döktük ve dönem sonuna kadar daha da artacak. Tümbunları borçlanmadan yapıyoruz” diye konuştu.

Konuşmalarınardından 850 metrekare alanda, 2 katlı, taziye evi, soğuk hava deposu,kesimhane ve 350 kişilik çok amaçlı salonun da bulunduğu Bey MahalleMerkezi’nin temeli atıldı.

5ovutler06dkg4gqxf9zweao.jpg

pvlbmksfhf8ta1zeyc2jupgc.jpg

53nvsuuf2ewfrbrlxjmkocp1.jpg

xgwohisl0cyjhzrved8tjqdn.jpg

ckve7wb06dm4p8en159l3lba.jpg

frwqpjtkqsbtojde8xhlahg0.jpg

dvpsmw5ytf4aj2nnclgovgul.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.