Beykoz Sahil Etkinlikleri Başladı

Beykoz Sahil Etkinlikleri Başladı

İstanbul’un en güzel sahil şeridine sahip ilçesi Beykoz’da 3 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında sürecek

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenecek konserler, çocuk eğlenceleri, sinema ve tiyatrolarla yaz akşamlarına ve sahile renk katacak etkinliklerin ilk akşamında Pop Müziğin sevilen ismi Murat Dalkılıç sahne aldı. 

Boğaz manzarası, müzik ve eğlenceyi buluşturan, ilçedeki gençlerin büyük ilgi gösterdiği konser öncesinde, 2021-2022 Sezonu HD Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Şampiyonu Beykoz GSK Hentbol A Takımı ve Küçük Erkekler’in şampiyonluk kutlaması yapıldı.  

Şampiyonlar Tarih Yazdı  

Gurur dolu anların yaşandığı kutlamada ilk olarak, namağlup Türkiye şampiyonu olarak ilçe tarihine geçen Beykoz GSK Küçük Erkekler takımı ve ardından da yine namağlup şampiyon olarak tarih yazan Beykoz GSK Hentbol A Takımı sahneye çıktı.   

Şampiyonluk coşkusuna, Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ve Hentbol Federasyonu AS Başkanı Salim Öztürk, belediye başkan yardımcıları, kulüp yöneticileri ve teknik ekip de katıldı. 
Şampiyon takımlarla birlikte sahnede kupayı göğüsleyen Başkan Murat Aydın, tarihi şampiyonluklara imza atan sporcuları ve tüm ekibi tebrik etti.   
Kutlamanın ardından sahne alan Murat Dalkılıç hareketli ve eğlenceli şarkılarıyla sahilde yaşanan coşkuya eşlik etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.