BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN KURBAN ETİ DESTEĞİ

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NDEN KURBAN ETİ DESTEĞİ

Beylikdüzü Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yılda Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmadı.  Endüstriyel dolaplarda dinlendirilen kurbanlık etler, sosyal inceleme sonucu tespit edilen hanelere belediye ekiplerince tek tek ulaştırıldı. Beylikdüzü Belediyesi’nin katkılarıyla yürütülen dağıtımda, Beylikdüzü’nün hayırsever vatandaşları ve iş insanları tarafından bağışlanan etler binlerce ailenin yüzünü güldürdü.

Beylikdüzü Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi ailelere desteğini sürdürdü. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından sosyal inceleme ile tespit edilmiş ihtiyaç sahibi ailelere et yardımı sağlandı. Endüstriyel dolaplarda dinlendirilen kurbanlık etlerin, vatandaşlara sağlıklı bir şekilde ulaşması için soğutuculu araçlar ve uzman ekiplerle birlikte dağıtımı gerçekleştirildi. Belediyenin katkılarıyla yürütülen dağıtımda, Beylikdüzü’nün hayırsever vatandaşları ve iş insanları tarafından bağışlanan etler, paketlenmiş bir şekilde ve hijyen kuralları gözetilerek vatandaşlara ulaştırıldı.

Ayözen: Yardımlaşma ruhunu yaşatan herkese teşekkür ediyorum

Dağıtım sürecinin büyük bir özen ve titizlikle yürütüldüğünü vurgulayan Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Gökşen Ayözen, “Dayanışma ve yardımlaşma duygularının en üst düzeyde olduğu bir Kurban Bayramı’nı geride bıraktık. Bu bayram da bağışlarıyla Beylikdüzü’nde yardımlaşma ruhunu yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Paylaşmanın ve dayanışma ruhunun daim olduğu, sağlık ve mutlulukla bir arada olacağımız daha nice güzel bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

92slczeng0kqfrfapvyiporI.jpg

l7miemblqqynxg82apwodz0f.jpg

wpoazgl7dlbzorrt68egqvjI.jpg

ejysmou5xh3c0dwfz4n2nbtm.jpg

rj2ojbghoIhyscls7nuae0pq.jpg

ze9wuaimdranzgcyywh2hxqk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.