BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİNDEN BODRUM’A YARDIM

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİNDEN BODRUM’A YARDIM

Beylikdüzü Belediyesi, orman yangını yaşanan bölgelere desteğini sürdürüyor. Belediyenin yardım TIR’ı, Bodrum’a doğru yola çıktı.

Beylikdüzü Belediyesi, orman yangını yaşanan bölgelere desteğini sürdürüyor. Belediyenin yardım TIR’ı, Bodrum’a doğru yola çıktı.

Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları, danışmanları, birim müdürleri ve meclis üyelerinin de bulunduğu Afet Koordinasyon Heyeti, ihtiyaçları belirlemek adına bölgede kapsamlı bir saha çalışması yürütüyor.

Bodrum Belediyesi, yangın bölgelerine sevk ettiği 13 kişilik ekip ve 2 adet katı atık toplama aracının ardından seyyar duşlar, seyyar tuvaletler ve yanmaz eldivenler gibi ihtiyaç malzemelerini taşıyan yardım TIR’ını da Bodrum’a gönderdi.

Bodrum Belediyesi yetkililerinin belirlediği ihtiyaçlar doğrultusunda 5 kapılı ikişer adet seyyar tuvalet ile duşun yanı sıra çok sayıda dezenfektan, şampuan, duş jeli, sıvı el sabunu, yanmaz eldiven, maske ve el feneri yardım tırına yüklendi.

"GÜZEL ORMANLARI YENİDEN YEŞERTECEĞİZ"

Belirlenen ihtiyaçlar doğrultusunda gerekli desteklerin devam edeceğini belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Ege ve Akdeniz kıyılarımız yoğunluklu olmak üzere ülkemizin farklı noktalarında devam eden yangınlarıüzüntüyle takip ediyoruz. Sadece Muğla ilimizde yaklaşık 40 bin hektarlık orman alanı yok olmuş durumda. Bu Beylikdüzü’nün on katından daha büyük bir alana karşılık geliyor. Yangınların bir an evvel son bulmasını diliyoruz. Beylikdüzü Belediyesi olarak desteklerimizi her zaman sürdürecek ve dayanışma köprüleri kurarak emek ve iş birliğiyle güzel ormanlarımızı yeniden yeşerteceğiz” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.