BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NDEN YENİ GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ'NDEN YENİ GÜNDÜZ ÇOCUK BAKIMEVİ

Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Yuvamız Beylikdüzü: Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi ile Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi yeni eğitim öğretim yılına başladı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Yuvamız Beylikdüzü: Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi ile Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi yeni eğitim öğretim yılına başladı. Kavaklı Mahallesi'nde bulunan Yuvamız Beylikdüzü: Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi’nde açılış törenine katılarak ilk ders zilini çalan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Çocuklarımızın artık kaybedecek bir saati bile yok. Burada çok güvenli bir ortam oluşturduk ve her açıdan uygun şartları sağladık. İddia ediyorum ki Türkiye’nin en iyi kreşini burada yaptık ve bu güzel kreşi çocuklarımıza armağan ettik” dedi.

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Çocuk Bakımevi ile Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi yeni eğitim öğretim yılına başladı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, yeni eğitim öğretim yılında Kavaklı Mahallesi'nde bulunan Yuvamız Beylikdüzü: Hüseyin Tütüncü Gündüz Çocuk Bakımevi’nde açılış törenine katılarak ilk ders zilini burada çaldı.

Başkan Çalık’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, muhtarlar ve ebeveynlerin katıldığı etkinlikte, çocuklar masal ve boyama atölyesinde keyifli anlar yaşadı. Çocuklarla birlikte sınıfları tek tek gezen Başkan Çalık, onlarla sohbet ederek birlikte keyifli zaman geçirdi. Çalık, burada yaptığı konuşmada eğitim öğretimin mutlaka devam etmesi gerektiğinin altınıçizerek, “Çocuklarımızın artık kaybedecek bir saati bile yok. Burada çok güvenli bir ortam oluşturduk ve her açıdan uygun şartları sağladık. İddia ediyorum ki Türkiye’nin en iyi kreşini burada yaptık ve bu güzel kreşi çocuklarımıza armağan ettik” diye konuştu.

"BEYLİKDÜZÜ’NDE KREŞ SAYIMIZI ARTIRMAYI HEDEFLİYORUZ"

Beylikdüzü Belediyesi olarak çocukların daha iyi bir geleceğe hazırlanması adına ellerinden geleni yapacaklarını vurgulayan Başkan Çalık, “Biz yola her mahalleye bir kreş hedefiyle çıkmıştık. Şimdi ise bu hedefimize adım adım yaklaşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Şu an eş zamanlı yürüttüğümüz üç tane kreşimizin imalatları devam ediyor. Onları da en kısa sürede bu kentin kullanımına hazır hale getirerek, mümkün olduğunca kreş sayımızı artırmak istiyoruz. Çünkü okul öncesi eğitimin ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Evlatların o yaşlarda alacağı eğitimin onların geleceğine ışık tutacağını da biliyoruz. İnşallah evlatlarımızın hayallerinin gerçek olduğu bir dönemi onlara yaşatırız. Onların hayallerini sakın kısıtlamayın. Çocuklar ayağı yere basan hayaller kurmak zorunda değil. Bırakın ayağı yere basmayan hayaller kursunlar” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.