BEYLİKDÜZÜ’NDE RAMAZAN BOYUNCA SICAK YEMEK DAĞITIMI

BEYLİKDÜZÜ’NDE RAMAZAN BOYUNCA SICAK YEMEK DAĞITIMI

Beylikdüzü Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her yıl olduğu gibi bu yıl da yaşlı ve özel ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek hizmeti sağlıyor. Her gün düzenli olarak Beylikdüzü Mutfak’ta hazırlanan yemeklerle birlikte Belediye’nin yönetim kadrosu ve personeller vatandaşların iftar sofralarına konuk oluyor.    

Huzur ve bereketin ayı olan Ramazan ayında Beylikdüzü Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da 65 yaş üstü, özel ihtiyaç sahibi ve evde yemeğini yapamayan ailelere iftarlık sıcak yemek ulaştırıyor. Bin m2’lik alana sahip, günlük 2 bin, afet durumlarında ise 30 bin kişilik yemek çıkarma kapasitesi olan Beylikdüzü Mutfak’ta günlük olarak hazırlanan yemeklerle birlikte, Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri ve personeller vatandaşların iftar sofralarına konuk oluyor.      

İlçede ikamet eden depremzede aileler de unutulmadı

Sosyal inceleme sonucu belirlenen ailelere büyük bir titizlikle sıcak yemek desteğinde bulunduklarını ifade eden Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Gökşen Ayözen, “Yemeklerimiz her gün düzenli olarak Beylikdüzü Mutfak’ta hazırlanıyor. Sağlık kuralları çerçevesinde 3 çeşit hazırladığımız yemekleri ve ramazan pidelerini 65 yaş üstü, özel ihtiyaç sahibi ve yemeğini yapamayan komşularımıza günlük olarak ulaştırıyoruz. Ayrıca bu yıl diğer yıllardan farklı olarak deprem bölgelerinden ilçemize gelen afetzede komşularımızı da ziyaret edeceğiz. Ramazan ayı boyunca komşularımızın iftar sofrasına konuk olacağız” şeklinde konuştu.

h7pjk1nsew6lr5odneltz4cI.jpg

vwt7lh81ejkeg9fcafdongy5.jpg

fyo8er7kwsld3qqdth2hsrz4.jpg

vlx9mcm57eyykw630zapobpj.jpg

b6yivkyu2zu19alxql0mfmqo.jpg

nakd18nedw5thcjb23lztvz4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.