BEYLİKDÜZÜ’NDE SEVGİ HAKİMDİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE SEVGİ HAKİMDİ

Beylikdüzü halkı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde buluştu. Beylikdüzü Belediyesi müzikten dansa, sinema gösteriminden tiyatroya varıncaya kadar pek çok farklı etkinlik düzenledi. Etkinliklerde vatandaşla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızla birlikte dünyaya ve yaşama sevgiyle bakıyoruz.” dedi. Aynı zamanda Dünya Öykü Günü de olan

Beylikdüzü halkı, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde buluştu. Beylikdüzü Belediyesi müzikten dansa, sinema gösteriminden tiyatroya varıncaya kadar pek çok farklı etkinlik düzenledi. Etkinliklerde vatandaşla bir araya gelen Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızla birlikte dünyaya ve yaşama sevgiyle bakıyoruz.” dedi. Aynı zamanda Dünya Öykü Günü de olan 14 Şubat kapsamında Zehra Çalık, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde okuma yazma kursu alan kadınları ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti.

Beylikdüzü Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ilçe halkını Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya getirdi. Vatandaşlar müzikten dansa, sinema gösteriminden tiyatroya varıncaya kadar birçok farklı etkinlik ile dopdolu bir gün geçirdi. Kültür merkezinin hem dışında hem de içinde, sıcak çikolata ve pamuk şeker ikramı yapılırken vatandaşlara küçük hediyeler de takdim edildi.  14 Şubat’a özel hazırlanan etkinlik alanında, bando takımı sahne alarak eşsiz bir müzik ziyafeti yaşattı. Öte yandan sevgisini ölümsüzleştirmek isteyenler için özel konseptli fotoğraf alanları oluşturulurken, çekilen fotoğraflar vatandaşlara hediye edildi. Gün boyunca devam eden etkinliklerde ayrıca vatandaşlar, ‘Aşk Yemini’ sinema filmi ile ‘Bayağı Komik’ isimli tiyatro oyununu Beylikdüzü Sahnesi’nde ücretsiz olarak izleme fırsatı yakaladı.

“Hayata, birbirimize ve yaşama sevgiyle bakmalıyız”

Etkinliklerde vatandaşla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bugün, enerjisi çok yüksek günlerden bir tanesi. Hayata, birbirimize ve yaşama sevgiyle bakmalıyız. Her şeye bu anlayışla yaklaştığınızda hayat bambaşka oluyor. Sevgi dili hakim olan ilçemizin enerjisini korumaya ve daha da çoğaltmaya gayret ediyoruz. Bugün, Beylikdüzü’nde yaşayan komşularımızla birlikte dünyaya ve yaşama sevgiyle bakıyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Çalık ve eşi Zehra Çalık, etkinlik alanında ‘Senin sevgin ne renk?’ sloganıyla yer alan sevgi ağacına; heyecan, emek ve sadakat gibi kavramları temsil eden farklı renklerdeki kurdelelerden bağlayarak renkli görüntüler verdi.

Dünya Öykü Günü de kutlandı

Aynı zamanda Dünya Öykü Günü de olan 14 Şubat kapsamında Zehra Çalık, Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde okuma yazma kursu alan kadınları ziyaret etti. Kursiyerlere çeşitli hediyeler takdim eden Çalık, “Bugün hem sevgi günü, hem de öykü günü. “Her günümüz sevgiyle, her günümüz kendi öykümüzü yazarak geçsin” mesajıyla bir ziyaret gerçekleştirdik. Çok güzel geri dönüşler aldık. En büyük hedefim, kadınları topluma kazandırmak. Çünkü kadın var oldukça toplum da gelişiyor.” dedi. Öykü Günü etkinlikleri kapsamında ayrıca çocuklar için de Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde, Dr. Handan Belivermiş ile etkileşimli öykü atölyesi gerçekleşti.

i13wvoyyud6x8dmpImeaksln.jpg

w0urklh3vjsnpok7azmgfIbz.jpg

mhcnl7qnedouzxtua5vs8bvc.jpg

uIdnkvay6qpzbi4j2owm30eo.jpg

grova7p1ywefpk0qnhazdk3l.jpg

68b2sI1wn7ynbt0keaopm9lx.jpg

zqqm5fI7d3aoavxnxhnwevtu.jpg

xnntddyozktejgyfe2jhlwk4.jpg

9t0n7elyhsnfjcwmkvmqezq1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.