BEYLİKDÜZÜ’NDE ÜCRETSİZ YOGA EĞİTİMİ

BEYLİKDÜZÜ’NDE ÜCRETSİZ YOGA EĞİTİMİ

Beylikdüzü Belediyesi ilçe halkının ücretsiz olarak faydalanabileceği yoga eğitimlerini başlattı. İlçenin farklı noktalarında gerçekleştirilecek ‘Yoga’ya Başlangıç ve Tanışma’ konulu seminerlerde vatandaşlar uygulamalı yoga eğitiminin yanı sıra yogayı tanıma, anlama ve deneyimle imkânına da sahip olacaklar.

Beylikdüzü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından ilçe halkına ücretsiz olarak yoga eğitimleri verilmeye başlandı. İlçenin farklı merkezlerinde gerçekleşecek ‘Yoga’ya Başlangıç ve Tanışma’ konulu seminerle vatandaşlar günün yorgunluğunu atarak, sağlıklı bir yaşam için yeni bir adım atıyor.

Kayıtlar kontenjanla sınırlı

Yoga eğitmeni Buket Öz eşliğinde düzenlenecek eğitimler; 01 ve 03 Kasım tarihlerinde Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, 15 ve 17 Kasım tarihlerinde Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi ve 29 Kasım ile 01 Aralık tarihlerinde ise Özgecan Aslan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kayıtların kontenjanla sınırlı olduğu eğitimlerde vatandaşlar uygulamalı olarak yoga yapma imkânına sahip olacak.

necp6Ilb8jeukkm1wj2otlff.jpg

sg2ut0lqyqwzlxx14rngrkyv.jpg

h0oxkau8hljpwqfskdte1lvw.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.