BEYLİKDÜZÜ YENİ YETENEKLERİNİ ARIYOR

BEYLİKDÜZÜ YENİ YETENEKLERİNİ ARIYOR

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası ve Beylikdüzü Çoks..

Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası ve Beylikdüzü Çoksesli Gençlik Korosu yeni yeteneklerini arıyor. Gençlere müzik sevgisini ve bilgisini aşılayarak İstanbul ve Türkiye için rol model haline gelen Orkestra ve Koro'ya katılmak isteyen 14-26 yaş aralığındaki yeni ses ve nefesler 27 Eylül tarihine kadar, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi öğrenci işlerine şahsen ya da online olarak sosyal medya hesaplarından başvuru yapabilir, ayrıntılı bilgi için ise 444 09 39 nolu çağrı merkezini arayabilir.   

Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası ve Beylikdüzü Çoksesli Gençlik Korosu yeni yeteneklerini arıyor. Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü tarafından Mart 2018 yılında hayata geçirilen ve kısa sürede başarılı çalışmalara imza atan Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası (BGSO), gençlere müzik sevgisini ve bilgisini aşılamak amacıyla 3. sezon kayıtlarına başladı. Tüm olanakları Beylikdüzü Belediyesi tarafından karşılanan ve ücretsiz olarak eğitim verilen branşlar ise; keman, viyola, viyolonsel, kontrbas, flüt, obua, fagot, klarnet, trompet, korno, trombone, tuba ve vurmalı çalgılar olacak. 27 Eylül tarihine kadar devam edecek kayıtların ardından seçme sınavı 28 Eylül Cumartesi gerçekleşecek. Beylikdüzü'nde ikamet şartı aranmayan orkestraya katılım için gerekli olan özellikler ise, 14-26 yaş aralığında olmak ve seçtiği ensturmanı yeterli seviyede çalıyor olabilmek.

Beylikdüzü Çoksesli Gençlik Korosu 2. Sezon Kayıtları Başladı

İstanbul ve Türkiye için rol model haline gelen BGSO'nun yanı sıra Beylikdüzü Çoksesli Gençlik Korosu da 2. sezon kayıtları başladı. Koro'ya katılmak isteyen, evrensel çoksesli müziğe gönül vermiş 14-26 yaş aralığındaki yetenekli gençler de 27 Eylül tarihine kadar kayıt yaptırabilecek ve ardından 29 Eylül Pazar günü seçme sınavına katılacak. Seçme sınavına bir solo şarkı/eser ile katılacak kişilerin ise; tek ses, çift ses, üç ses duyabilme, ritm ve ezgi tekrarı ile seviyesi belirlenecek. Ekim ayında çalışmalara başlayacak olan gençlerin en büyük amacı Beylikdüzü'nü ulusal ve uluslararası birçok platformda temsil etmek olacak. Her iki branş için katılım sağlamak isteyen vatandaşlar, Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi öğrenci işlerine şahsen ya da online olarak sosyal medya hesaplarından başvuru yapabilir, ayrıntılı bilgi için ise 444 09 39 nolu çağrı merkezini arayabilir.


Kaynak: Beylikdüzü Belediyesi












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.