BEYLİKDÜZÜ’NDE ÇEVRE BİLİNCİ ARTTIRILIYOR

BEYLİKDÜZÜ’NDE ÇEVRE BİLİNCİ ARTTIRILIYOR

Beylikdüzü Belediyesi, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak amacıyla vatandaşların çevre bilincini ve duyarlılığını arttırıcı bilgil..

Beylikdüzü Belediyesi, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak amacıyla vatandaşların çevre bilincini ve duyarlılığını arttırıcı bilgilendirme çalışmalarına devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün koordinasyonunda yapılan hane halkı, çevre ve stant bilgilendirme çalışmaları sonucunda son iki ayda 33 bin 483 vatandaş çevre konusunda bilgilendirildi.

Çevre konusuna yüksek hassasiyet gösteren Beylikdüzü Belediyesi, çevre bilincini arttırmak ve her atığın çöp olmadığı bilincini yerleştirmek için ilçe genelinde bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme çalışmalarıyla Temmuz ve Ağustos aylarında, 33 bin 483 kişiye ulaşılıp 13 bin 752 broşür ve afiş dağıtımı yapıldı.

Hedef Daha Temiz Bir Beylikdüzü

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, çevre bilincini oluşturmak ve gelecek nesillere daha temiz bir Beylikdüzü bırakmak amacıyla yürüttüğü bilgilendirme çalışmalarıyla 33 bin 483 vatandaşı çevre konusunda bilgilendirdi. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün kontrol ve koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda, site ve apartman yönetimlerinden alınan gerekli izinler doğrultusunda hane halkı bilgilendirme çalışmaları, büyük bir özen ve titizlik içinde gerçekleştiriyor. Müdürlük, Beylik Pazar Alanı ve Yaşam Vadisi'nde de bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Bilgilendirme çalışmalarında vatandaşlara 'ambalaj atıkları, atık piller, atık elektronik eşyalar, bitkisel yağ atıkları, plastik torbalar, tadilat ve moloz atıkları' gibi konularda bilgiler aktarılıyor. Çevre bilincinin oluşturulması ve geri dönüşümün öneminin anlaşılması amacıyla Temmuz ayında başlayan bilgilendirme çalışmaları, Ekim ayı sonuna kadar devam edecek.


Kaynak: Beylikdüzü Belediyesi












HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.