BEYOĞLU HACIHÜSREV’DE YIKIM

BEYOĞLU HACIHÜSREV’DE YIKIM

İstanbul Beyoğlu’nda, Polat Holding tarafından yürütülen Piyalepaşa Projesi kapsamında kalan evlerde yaşayan yurttaşlar, bugün evlerinden tahliye edilmek istendi.

İstanbul Beyoğlu’nda, Polat Holding tarafından yürütülen Piyalepaşa Projesi kapsamında kalan evlerde yaşayan yurttaşlar, bugün evlerinden tahliye edilmek istendi. Mahalleli Zahide Erdoğan, “İki haftadır böyle. Bütün çevik kuvvet sabahtan geliyor, kamyonu da arkasından getiriyor. Milletin kapısını da açıyor ve bir saat mühlet veriyor. Bir saatte ne yapılabilir? Zaten ağlamakla geçiyor. Sonra eşyaları kamyona boşaltıyorlar. Garibanlar da bekliyor, ağlıyor. Ama bunlar zaten gariban. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Gidecek yerimiz yok” dedi.

İstanbul Beyoğlu’nda Polat Holding’in yürüttüğü Piyalepaşa konut ve rezidans projesi kapsamında; firma ile henüz anlaşmaya varamamış arsa sahipleri bugün evlerinden tahliye edilmek istendi. Sabah saatlerinde mahalleye gelen polis ekipleri, vatandaşları evlerinden çıkarttı. Bazı vatandaşların eşyaları da yük araçlarıyla, otoparklara taşındı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.