Beyoğlu Sofraları’nda Her Akşam Binlerce Vatandaş Birlikte İftar Yapıyor

Beyoğlu Sofraları’nda Her Akşam Binlerce Vatandaş Birlikte İftar Yapıyor

Beyoğlu Sofraları’nda Her Akşam Binlerce Vatandaş Birlikte İftar Yapıyor

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız Hasköy Sahilde kurulan iftar sofrasında binlerce vatandaşla birlikte orucunu açtı. Vatandaşlar daha sonra ilahiler eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

Beyoğlu Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla ilçenin farklı noktalarında kurduğu Beyoğlu Sofraları’nda toplumun her kesiminden binlerce vatandaşı bir araya getiriyor. Beyoğlu Sofrası’nın kurulduğu mekanlardan birisi olan Hasköy Kültür ve Gösteri Merkezi, İstanbul’da yaşayan Gümüşhanelilerin ağırlıklı olduğu binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturdu. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız da programa katılarak vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Vatandaşlar iftarlarını açtıktan sonra ilahiler eşliğinde keyifli vakit geçirdi.

HER AKŞAM BURADA İFTAR SOFRAMIZDA BULUŞACAĞIZ

Ramazan ayı boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini ve iftar sofrasında bir araya gelineceğini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, “İnşallah Ramazan ayı boyunca burada hemşerilerimizle bir araya geleceğiz. Bu akşam Gümüşhaneli hemşerilerimizle bir aradayız. Tabi 2 yıldır bir araya gelemedik. İftar yapamadık. Şimdi derneklerimizle bir araya geldik. Her akşam burada iftar soframızla buluşacağız. Allah birliğimizi daim eylesin. Ramazan ayında coşkuyla heyecanla yaşamayı bizlere nasip etsin. Burada gençlerin ve çocukların olması beni ayrıca mutlu ediyor. Beyoğlu özellikle gençler ve çocuklar konusunda elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Ramazanımız mübarek olsun” diye konuştu.







Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.