‘BEYOĞLU YÜZME HAVUZU’İÇİN YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

‘BEYOĞLU YÜZME HAVUZU’İÇİN YENİLEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

İBB, ‘Beyoğlu Yüzme Havuzu’ için geçen yıl başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı. Havuz tüm yıl açık olup, yaklaşık 20 bin yüzücüye ev sahipliği yapacak. Tesis, bu kapasitesiyle sadece Beyoğlu’na değil, çevre ilçelere de hizmet verecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), ‘Beyoğlu Yüzme Havuzu’ için geçen yıl başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.  Havuz tüm yıl açık olup, yaklaşık 20 bin yüzücüye ev sahipliği yapacak. Tesis, bu kapasitesiyle sadece Beyoğlu’na değil, çevre ilçelere de hizmet verecek.

İBB ‘Beyoğlu Yüzme Havuzu’ için kayıtlar başladı. SPOR İSTANBUL’un hizmet vereceği tesiste, farklı yaş grupları için eğitim programları düzenlenecek. 4-6 yaş okul öncesi ile 7-12 ve 13-15 yaş yüzme programları gerçekleştirilecek.

Haftanın 7 günü, 08.00 – 22.00 saatleri arasında açık olacak tesise kayıt yaptırmak isteyenler, İBB iştiraki SPOR İSTANBUL’un web sayfasından başvuru yapabilecek.

YÜZMEYİ SEVEN HERKESE AÇIK

‘Beyoğlu Yüzme Havuzu’, aylık 700 engelli yüzücüye de ev sahipliği yapacak. Bu kapsamda tesise giriş ve çıkışlar için rampalar yapıldı. Engelli asansörleri yenilendi. Engelli yüzücüler için duş ve tuvalet alanları düzenlendi. Engelli sporcular için hafta içi ve hafta sonu özel seanslar olacak.

BAŞTAN SONA YENİLENDİ

Salondaki çalışmalar, bir yıl önce başladı. İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün koordinasyonundaki yenileme çalışmaları, İBB Tesisler Bakım ve Onarım Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Havuzdan soyunma odalarına, duşlarından izleme tribünlerine kadar tepeden tırnağa yenilenen tesiste lisanslı sporcular da antrenman yapabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.