BİN ADIM ATANLAR BELTUR’DAN ÜCRETSİZ KAHVE ALABİLECEK

BİN ADIM ATANLAR BELTUR’DAN ÜCRETSİZ KAHVE ALABİLECEK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) “Yürü Be İstanbul” uygulaması ile 1.000 adım atan İstanbullular Beltur’dan ücretsiz kahve alabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) “Yürü Be İstanbul” uygulaması ile bin adım atan İstanbullular Beltur’dan ücretsiz kahve alabilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) geçen ekim ayında tanıttığı "Yürü Be İstanbul" uygulamasını indirip bin adım atan İstanbullular, Beltur'dan ücretsiz kahve alma hakkı kazanacak.

İstanbul’da yaşayanların yürüdükçe puan kazanacağı, puanlarıyla da ücretsiz ulaşım, müze bileti, vapur gezisi ve Beltur’dan kahve kazanabileceği ‘Yürü be İstanbul’ uygulaması IOS ve Android marketten indirilebiliyor. 

Dünya Sağlık Örgütü’nün günde 10 bin adım atma önerisine vurgu yapılan uygulama, İstanbul’da yaşayanlar için sporu teşvik ediyor. Açık alanda atılan adımların sayılabildiği “Yürü be İstanbul” uygulamasında, görevlere katılarak rozet ve ödüller kazanılıyor. Kazanılan puanlar uygulama içindeki indirim ve hediyelerden faydalanmak için kullanılabiliyor.

BİN ADIM ATANLAR BELTUR’DAN ÜCRETSİZ KAHVE ALABİLECEK

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.