Binlerce Kişinin Hayatı ESBİM ile Değişiyor

Binlerce Kişinin Hayatı ESBİM ile Değişiyor

İlçedeki genç işsizlik oranını en aza indirmek içinçalışmalar yürüten Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), vatandaşlarınhayatına dokunmaya devam ediyor. İstanbul’daki birçok firma, personelihtiyacını ESBİM aracılığıyla karşılıyor.

Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezi (ESBİM), niteliklipersonel bulmakta zorlanan firmaların imdadına yetişiyor. İstanbul içindeki 3bine yakın firmayla çalışan birim, gerçekleştirdiği ön mülakatlar ile hemvatandaşların eğitim ve yeteneklerine göre doğru alanlarda istihdam edilmesinihem de işverenlerin aradığı nitelikte personele ulaşmasını sağlıyor.Esenyurt’ta faaliyet gösteren belgelendirme firması da bunlardan bir tanesi. ESBİM’in insan kaynağı hususundakendilerine destek olduğunu belirten firma yetkilisi Arzu Aşan, “ESBİM mükemmelbir organizasyon. Üç yıldır hizmet alıyorum. ESBİM sayesinde çok başarılı vekendisini yetiştirmiş personeller çalışma imkânımız oldu” dedi.

“Çalışanlarımın Yüzde Sekseni ESBİM’den”

ESBİMsayesinde başarılı personeller çalışma imkânı bulduklarını ifade eden Aşanşunları ekledi: “Ne zaman ihtiyacımız var desem anında aradığımız şartlarıtaşıyan personelleri yönlendiriyorlar. Ön mülakatı sağ olsun ESBİM kendisiyapıyor. Bize kendi beğendiği ve ön mülakattan geçen kişileri yönlendiriyor. Çalışanlarımın yaklaşık yüzde sekseni ESBİM üzerinden. Bizimbir de farklı bir şubemiz daha var. O şubemizde de yüzde yüzü neredeyse ESBİMüzerinden diyebilirim.”

“ÇokGüzel Bir Kurum”

Desteklerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı KemalDeniz Bozkurt’a teşekkür eden Selenay Zalimer, “2 yıl önce ESBİM aracılığıylaişe girdim. ESBİM gerçekten çok güzel bir kurum. Gittiğimiz zaman direkttaleplerimiz alınıyor ve istihdamımız sağlanıyor” diye konuştu. ESBİM sayesindeiş sahibi olan Buse Tezel ise şöyle konuştu: “5 aydır işsizdim. Arkadaşım vasıtasıylaESBİM’i buldum. ESBİM sayesinde de işim oldu.”

“GüzelDeneyimler Kazandım”

ESBİM sayesinde güzel deneyimler elde ettiğinisöyleyen Ayten Arslan, “Bir buçuk yıldır satış temsilcisi olarak çalışıyorum.Daha önce de ESBİM aracılığıyla iki farklı firmada çalıştım. Kendime çok şeykattım. Bir arkadaşım, ‘ESBİM’e git mutlaka iş bulursun’ demişti. Gittiğim güniçerisinde iş buldum. Başka bir firmada çalışıyordum, burası farklı bir sektörolduğu için kendimi bu alanda geliştirmek istedim. Esenyurt Belediyesi’ne çokteşekkür ederim” dedi.

 “Üç Bine Yakın Firmayla Çalışıyoruz”

Yerel Hizmetler Müdürü Murat Boduroğlu, “Üç bine yakınfirmayla çalışıyoruz. Bugün de personel desteği sağladığımız firmamızdayız.Firmamızla kriz döneminde tanıştık. Personel ihtiyaçları vardı. Biz de bunuhızlı şekilde tedarikte bulununca hem vatandaşlarımız için hem de firmamızanlamında müthiş bir gelişme oluştu. Bundan sonraki süreçte de bu işlemlerimizdevam edecek.”

jrabzxlsqaotmymryp2efcIf.jpg

hpwjmimddegbvekzj5crfqou.jpg

ejgm369d4hyrmwdx1bqj0iqy.jpg

jb5plxbd9nay6ghIxra234fg.jpg

sfIt6zlhogp5yaczixtjkbln.jpg

snrtj7vof2a0ur1qddypIlyo.jpg

nhtctwzvklapxrkc85r4qpq0.jpg

3egzpxqI64ybafhotvadwdjc.jpg

5sh4sjadruyk9clfp8dzIkmq.jpg

arIfxuhsqop9conlg8wadels.jpg

hrup8seqzt5h0afn2kzvndd9.jpg

q9vxwisopmgjkpfon7c4n1uv.jpg

fjpml9w3v87ggybien4601hl.jpg

texhrvmahnd2rpwovzjkoy8I.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.