Bir Gençlik Projesi Daha Başarıyla Sona Erdi

Bir Gençlik Projesi Daha Başarıyla Sona Erdi

Beşiktaş Belediyesi, gençleri Avrupa Birliği projeleriyle buluşturmaya devam ediyor

Belediyemizin proje ortağı olduğu Avrupa Birliği’nden fon alan "Moving" isimli KA1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği projesi İspanya’nın Malaga şehrinde gerçekleşti.

05-14 Nisan 2019 tarihleri arasında İspanya, İtalya, Romanya, Makedonya, Polonya, Ukrayna ve Türkiye’den toplam otuz beş genci bir araya getiren gençlik projesine belediyemizi temsilen 4 genç ve 1 grup lideri katıldı.

Katılımcıların tüm masraflarının Avrupa Birliği tarafından karşılandığı projede gençler kendi ülkelerindeki sporları ve sokak oyunlarını birbirlerine öğretti. Bu eğlenceli etkinliklerle gençler hem farklı kültürleri tanıma fırsatı elde etti hem de Türkiye ile ilgili bilgi paylaşımında bulunarak ülkemizi tanıtma imkânına sahip oldu.

İngilizce olarak gerçekleşen projeyi başarıyla tamamlayan gençlerimiz proje sonunda uluslararası geçerliliği olan Youthpass sertifikasını almaya hak kazandı. 

Proje katılımcısı gençler kendilerine bu imkânı sağlayan Beşiktaş Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Rıza Akpolat’a Malaga’nın sembolü bir atkı hediye ederek teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.