“Bize Kalan Azizlikler” Seyircisinden Tam Not Aldı

“Bize Kalan Azizlikler” Seyircisinden Tam Not Aldı

EsenyurtBelediye Tiyatrosu Büyük Alkış Topladı

Yeni sezona Aziz Nesin’in eserleriyle giriş yapan EsenyurtBelediye Tiyatrosu’nun sahnelediği “Bize Kalan Azizlikler” sanatseverlertarafından ilgiyle karşılandı. Oyunu izlemeye gelen Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt, ekibi tebrik ederek Esenyurtluları kültür ve sanatetkinlikleriyle buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

Esenyurt Belediye Tiyatrosu, yeni sezonda da sanatseverleribirbirinden güzel oyunlarla buluşturmaya devam ediyor. Perdelerini Şehit ErolOlçok Kültür Merkezi’nde “Bize Kalan Azizlikler” oyunu ile açan ekip,seyircilerden büyük alkış topladı. Usta oyuncu Aytekin Özen yönetmenliğinde AzizNesin’in “Bir İnsan Başı Üstüne Üç Sesli Üzünç”, “Sen Gara Değilsin” ve“Yaşasın Kavuniçi” adlı eserlerinin sahnelendiği üçleme, tiyatroseverleri derinbir yolculuğa çıkararak hem güldürdü hem hüzünlendirdi hem de düşündürdü. Yoğunbir ilgiyle karşılanan oyunu izlemeye gelenler arasında Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’un yanı sıra CHP Esenyurt İlçe Başkanı HüseyinErgin, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, Belediye BaşkanYardımcıları, Meclis Üyeleri, STK Temsilcileri de vardı.

Esenyurt’taHerkes İçin Sanat

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Genel Başkanı Semra Çetinkaya,Esenyurt Belediyesi’nin sanatsal faaliyetlerde onları da düşünmesinden dolayımutlu olduğunu belirterek, “Sanat yolunu çok seviyoruz, çünkü insanlarasahneden bir şey anlattığınızda hem kalbine hem beynine dokunuyorsunuz. KültürMerkezi’ne geldiğimizde tiyatro oynayabilelim, seyredebilelim, engelli tuvaletimizolsun istiyoruz. Burası da bunu gayet güzel başarmış. Belediye Başkanımıza buanlamda teşekkür ederim” dedi.

Bir tiyatrocu adayı olarak oyunu izlemeye Ataköy’den geldiğinisöyleyen omurilik felçli Murat Çetinkaya, “Oyuncular, senaryo, yönetmen… Hepsiharikaydı. Harika bir emek olduğunu buradan hissedebiliyorum. EsenyurtBelediyesi güzel bir sahne yapmış, belki bir gün burada oynarız” ifadelerinikullandı.

“HerBölümü Ayrı Bir Keyif ve Ayrı Bir Mesaj”

Duygu Bişirici Keleş, “Oyunu hiç sıkılmadan izledim, her birbölümü ayrı bir keyif ve ayrı bir mesajdı. Çok da güzel mesajlardı. Ben biröğretmenim, bu tarz etkinlikleri her zaman çocuklara anlatıyorum, çünkü kültürve sanat bizi geliştiren bir olgu. Bunu Esenyurt’ta bulmak benim için ayrı birmutluluk kaynağı” şeklinde konuştu.

Iazv16xr8cjwgtbiwhym3rp9.jpg

dsqqwoplszm8yunmydaverib.jpg

ejhbsszgxmk7oayd5pcn0nyc.jpg

jvbfqod0lqbvg5t8uee29zz7.jpg

qthafkdyluc8ar02smb1htz6.jpg

6qbo8hvsmv9b04rlqdunglpx.jpg

ovdtklomtuux8w1fylbszvjw.jpg

g6rxfwlbdlqtfhre3i0dq4uk.jpg

bf3a9o7ikd2nqskdycgt0znc.jpg

6ivwqw37zld2hy4bguk1fqpe.jpg

dw3go2kfsxljo4y9mv5qul1h.jpg

a3ffhqzptdmxyz9ucwmp1asg.jpg

l1nye7t0ct3sd4rjw8iozqvr.jpg

ltgIpyyfm87udwh5nj2a9pax.jpg

rwvhpa1qonvus76ly4mkdfjb.jpg

6nlzgvqsaicb2ltxahIreybk.jpg

0bbc9finq58psxpyhjyz3woh.jpg

pn85fscjasl4rudoo09dybtm.jpg

ltjat0ujca7bm2rnrqfddgkv.jpg

hcauargoy6rgz2mlwqIqseyd.jpg

tb7pw2ixpaecsubng0ll5xre.jpg

nc973huslnoe1a46dbxfpysu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.