Borç Batağından Devasa Hizmetlere Uzanan Bir Mucizenin Resmi Çiziliyor

Borç Batağından Devasa Hizmetlere Uzanan Bir Mucizenin Resmi Çiziliyor

 

AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçelerde seçim ofisi açılışlarınakatılıp, köy köy, mahalle mahalle gezerek, kentin dört bir yanında Adanalılarlabuluşmaya devam ediyor. Gittiği her noktada halkın yoğun sevgi gösterileriylekarşıladığı ve adeta bağrına bastığı Başkan Zeydan Karalar, hafta sonu Ceyhan,Yumurtalık ve Karataş’ta halkla bir araya geldi.

 

Karataşmerkezde Ali Bedrettin Karataş’ın seçim ofisi açılışına katılan ve ardındançeşitli köylerde temaslarda bulunan Başkan Zeydan Karalar, gittiği her noktadahalka hitap etti. Karataş’ın Oymaklı, Helvacı, Sirkenli, Kesik, Adalı, Bebeli,Bahçe ve Tuzla köylerinde halkın çok sıcak karşıladığı Başkan Zeydan Karalar,köy sakinleriyle son derece samimi sohbetler gerçekleştirdi.

 

BORÇBATAĞINDAN DEVASA HİZMETLERE

Büyükborç batağında devraldıkları Adana Büyükşehir Belediyesini devasa hizmetleriborçsuz yapabilir hale getirdiklerini anlatan Başkan Zeydan Karalar, üreticilerin,esnafın, muhtarların, gençlerin ve kadınların taleplerini dinledi, yaptıklarıve yapacakları hizmetleri anlattı.

ADANATARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ HİZMETLER HALKLA BULUŞTU

Siyasiayrım yapmadan, bölge ayrımı yapmadan, oy hesabı yapmadan Adana’yı ve Karataş’ıtarihinde görmediği hizmetlerle buluşturduklarının altını çizen Başkan ZeydanKaralar, Karataş’ta; sıcak asfalt serimi, sathi kaplama, Çatalan’dan sugetirme, arıtma tesisi yapımı, su isale hatları döşeme, asbestli borularındeğişimi, çiftçilere destek, balıkçılara malzeme desteği, dezavantajlı gelirgrubuna dahil öğrencilerin yararlanacağı ücretsiz kurs merkezi gibi sayısızhizmeti Karataşlılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.Başkan Zeydan Karalar, halkın gönlüne yaptıkları hizmetlerle girdiklerini de belirterek,“Bu halk kim samimi kim yapmacık bilir” dedi.

İŞTEMUCİZENİN RESMİ…

Mazotalamaz, işçi maaşlarını ödeyemez, haciz dosyaları ile boğuşan; borcu, gelirinin4 katı bir belediyeyi pandemiye rağmen, depreme rağmen geliri borcunun 4 katıhale getirdiklerini vurgulayan Başkan Zeydan Karalar, “Adana’da bir belediyebaşkanı ilk kez alt geçit inşa etti. 3 alt geçit yaptık, 5 yeni bulvar yaptık,321 iş makinesi, 111 otobüs satın aldık, 3 milyon tona yakın asfalt döktük. Yıldaiki kez borçlanan bir belediyeden, tek kuruş borçlanmadan tüm bu işleri yapabilirhale dönüştük. Sosyal belediyecilik hizmetlerimiz de aralıksız devam ediyor. İştemucizenin resmi bu” ifadelerini kullandı.

KARATAŞCAZİBE MERKEZİ OLACAK

Karataş’ahizmetin artarak devam edeceğini de aktaran Başkan Zeydan Karalar, “Biz borcuolmayan çok güçlü bir belediye olduk. Karataş’ta ve Karataş’ın köylerindeişimiz bitmedi. Bizim nihai hedefimiz Karataş’ı bir cazibe merkezi halinegetirmek” diye konuştu.

OTOGARPROJESİNE RET OYU VERENLER ŞİMDİ BENİ ELEŞTİRİYOR

Konuşmasınındevamında Otogar Projesi’ne de değinen Başkan Zeydan Karalar, Uluslararasıbaşarı ödülüne sahip bir mimarlık firmasına Otogar Projesi’ni yaptırdıklarınıancak Otogar Projesi’nin AKP ve MHP oyları ile Adana Büyükşehir Belediye Meclisi’ndereddedildiğini aktardı. Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi: “Kendileriprojeye ret oyu verdi ama şimdi otogarın yapılmamasıyla ilgili benieleştiriyorlar. Oysa projeyi reddeden kendileri. Halkımız bunu biliyor. Bizönümüzdeki dönem otogarı yenileyeceğiz.”

 

İlçeve köy ziyaretlerinin ardından Başkan Zeydan Karalar, Seyhan’da Kıyıboyu veFatih mahallelerinde, Sarıçam’da ise Aydınyurdu Mahallesi’nde halkla bir arayageldi.

r9lj3xvv67t4cqimo0szkenw.jpg

t6bmwscv9pgmwceblIi2nv8t.jpg

oq07awtk6asutylexwzvu9s8.jpg

bxao5lf6t0th14nerczupw9c.jpg

fzqkgcqht8jxx6ephnkbzwld.jpg

sizh9qvltov0a1yxmI8sfd7t.jpg

uzydqiczskfyelem5glqtsdr.jpg

54n8lu0z3qfsdrugkzypmwib.jpg

135ohzogya29esc4trzlwnda.jpg

akugypdelalIokqxf2dtrrow.jpg

cdmalo9fjf7lnqb8p6osmuuk.jpg

f9wpo4sut1dyyul5j2fzgnpm.jpg

jl1coh4jyoxpk3k8teqhx25n.jpg

9a0l27rgcjks8m1f3ku4mnbw.jpg

em3cqiwotrjwcb4nhx9numqk.jpg

gyajnshlb2fnxyqpxkz0imm7.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.