Bostanlı Paten Pisti gençlerin yeni gözdesi

Bostanlı Paten Pisti gençlerin yeni gözdesi


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bostanlı Rekreasyon Alanı’nda yaptığı paten pisti, sporu ve heyecanı seven gençlerin vazgeçemediği mekanlardan biri haline geldi. Gençlerin kaykay ve bisikletleriyle akrobatik hareketler sergilediği pist fotoğraf meraklıları için de özellikle gün batımı saatlerinde birbirinden güzel kareler yakalama fırsatı sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka’ya kazandırdığı Bostanlı Rekreasyon Alanı sporsever gençlerin yeni buluşma noktası oldu. Özellikle güneşin batış saatlerinde pisti dolduran gençler kaykay, bisiklet ve scooterlarıyla heyecanlı gösteriler yapıyor. Gençlerin kendi arasındaki yarışmalarına sahilde gezintiye çıkanlar da ortak olunca keyifli saatler yaşanıyor. Gençler, fotoğraf karelerine yansıyan güzel hareketler sergilerken, bir yandan da spor yaparak keyifli vakit geçiriyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi yoğun bir şekilde kullanılan paten pistinin bakımlarını düzenli bir şekilde yapıyor.

g1vmhbxx5bu9nkjst30cvkry.jpg

og91adwuzcpnx3vobwxtepvb.jpg

m6pcrstxwllvmkjeqgko7vty.jpg

lvulk6ykysbcqmmn4ha1zjrt.jpg

7abdgpxwoil45j90jkcoI23n.jpg

f4nhhbjlgpcwz83o6m7vxr9y.jpg

pfc51aywgwsnjpk7bvqmk6nf.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.