Bozkurt Gençlerle Kampta Buluştu

Bozkurt Gençlerle Kampta Buluştu

Esenyurtlu gençlerle Kuşadası Gençlik Kampı’nda buluşan EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Çok güzel bir gün geçirdik. Umuyorum sizde bu duyguyu tattınız. Ben sizin elinizi tutmaktan asla vazgeçmeyeceğim, sizde lütfen birbirinizin elini bırakmayın” dedi.

Esenyurt Belediyesi’nin, ilçedeki gençler için düzenlediği GençlikKampı’nın 2’ncisi bu yıl Aydın Kuşadası’nda gerçekleşti. Esenyurt BelediyeBaşkanı Kemal Deniz Bozkurt’un gençlerle bir araya geldiği kampta, sportifaktivitelerin yanı sıra kentin tarihi ve turistik yerleri de gezildi.Esenyurtlu gençler, kampta voleybol, basketbol gibi aktivitelerle doyasıyaeğlenirken, turistik gezilerle yeni yerler görme imkânı buldu. Aydın KadıkalesiAnaia Antik Kenti ve İzmir’deki Efes Antik Kenti’ni Başkan Bozkurt’la birliktegezen gençler, ardından düzenlenen tekne turunda dalış yaparak Ege’nin serinsularının tadını çıkardı. Akşamları kumsalda toplanan gençler, şarkılar vetürküler söyleyerek halaylar çekti.

“Esenyurt DünyanınEn Güzel Yeri”

Kampta gençlerle birlikte çok eğlendiğini ifade eden BaşkanBozkurt şöyle konuştu: “Herkes Esenyurt’un kötü yanını göstermeye çalışıyor amagerçek Esenyurt bu. Kim ne derse desin Esenyurt bence dünyanın en güzel yeri.Benim için öyle, sizin içinde öyledir diye düşünüyorum ama bunu daha güzelyapmak için daha fazla çaba sarf edeceğiz. Ne zaman ki birbirimizi olduğumuzgibi kabul ettik, ne zaman ki birbirimizin acılarından yüreğimiz sızladı, nezaman ki birbirimizin elini tuttuk o zaman dünya güzel oluyor.”

“Çok GüzelBir Kamp”

Kampta tüm yılın stresini attığını söyleyen Yakup Doğru, “Bu senehep beraber sınava hazırlandık. Bir yıl boyunca çabaladık ve sonunda hakettiğimiz ödülü aldık. Belediyemiz, bizi Aydın Kuşadası’na getirdi. Çok güzelbir kamp düzenlediler. Çok güzel yerleri gezdik. Ne istiyorsak yaptık. Çokeğlendik. Bunun için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Onu çok seviyoruz.İnşallah ikinci dönemde de görüşeceğiz” diye konuştu.

“Güzel BirÖdül Oldu”

Birbirinden renkli etkinliklerle eğlenceli bir kamp geçirdiklerinibelirten Sude Naz Yılmaz şunları ekledi: “Belediye başkanımızla beraber kamptabuluştuk. Tekne turu, voleybol oynama gibi birçok etkinlik yaptık ve bunlardaçok fazla eğlendik. Bu da bizim için güzel bir ödül oldu.”

0nahrj3xg7brmjlnIqmhpevi.jpg

aygpf9oyes3mnwd8uo612vjt.jpg

ubuoaqdgIp8evskmljnyz9we.jpg

mn4hi5wcf2axbgyp1rzjkIqy.jpg

0a2megwImb64xvs1r7bendrq.jpg

aIgbhujwvalmodvyz7cenqpl.jpg

widbr57oaxekuga8yhyvd49e.jpg

8vixtlIeo14udus5blhfjs96.jpg

bb0kccawm5pyrda62Itp7on1.jpg

h9juatzpdg8dbvmohkfzlger.jpg

laptm2flbmx3szgtj8f5bwgx.jpg

dxjp61gynkb7qutrn9hmIq3a.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.