Bozkurt: Sanayiciler Dünyayla Rekabet Edebilir Seviyeye Gelmeli

Bozkurt: Sanayiciler Dünyayla Rekabet Edebilir Seviyeye Gelmeli

İş dünyasıyla düzenlenen iftar programında konuşan EsenyurtBelediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Türkiye’desanayici olmak en zor işlerden bir tanesi, zira kaybedecek çok şeyimiz var. Sizkazanmadan bu ülkenin refah seviyesinin yükselmesinin mümkün olmadığınıgörüyorum. Sizlerin, dünyayla rekabet edebilir seviyeye gelmesi için yerelyönetimlerden başlayıp merkezi hükümete kadar ciddi destek verilmesi gerekiyor”dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, iş insanlarıyla iftarprogramında bir araya geldi. Düzenlenen programa CHP Esenyurt İlçe BaşkanıHüseyin Ergin, İstanbul Sanayicileri ve İş İnsanları Dernekleri Federasyonu(İSİFED) Başkanı Muammer Ömeroğlu, İstanbul Sanayici ve İş İnsanları Derneği(SANDER) Başkanı Mehmet Kocasakal, Esenyurt Sanayici ve İş Adamları Derneği(ESİDER) Başkanı Emin Armağan Şakar, İhlas Medya Grup Başkanı Aslıhan Ören,Türkiye’de İş Dünyası Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Celal Toprak ve çok sayıdaiş insanı katıldı. Türkiye’de İş Dünyası Dergisi’nin 17. sayısının datanıtıldığı iftar programında Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Önemli başarılarelde etmiş kişilerle bir arada olmak beni mutlu etti. Öncelikle Allah tuttuğumuzoruçları kabul etsin. Bu günler; eşitliğin,adaletin, birliğin, beraberliğin, dostluğun güçlendiği bir dünya için hepbirlikte hizmet etmemize vesile olsun.”

“Çok Emek Veriyorsunuz”

İş insanların buülkenin sanayisine ve ekonomisine katkıda bulunmak için çok emek verdiklerinisöyleyen Bozkurt, “Kaynaklarımızın doğru yönetilmesi, sizin ihtiyacınız olankaynakların temin edilmesi, insan kaynağının ona göre eğitilmesi için hepimizinüzerine düşen görevleri yerine getirmenin önemli olduğunu biliyorum. Butoplantılar, işini iyi yapan kişilerin, kuruluşların tanınır hale gelmesi içinve bizim geleceğimiz açısından çok önemli. Biz tabii bir ortak çalışma dayaptık. Bir çalıştay sonrasında burada bir Teknoloji ve İnovasyon Müdürlüğününne kadar büyük bir ihtiyaç olduğunu sizlerle birlikte tespit ettik. Butespitler sonucunda, İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğünü kurduk. Çalıştayda çokgüzel sonuçlar elde ettik. Bugün yine benim dâhil olduğum Millet İttifakı'nınortak protokolünde o çalıştayda elde ettiğimiz sonuçların neredeyse tamamı var.Türkiye'nin neye ihtiyacı olduğunu, Esenyurt'ta yaptığımız çalışmayla, Ankara'dayaptığımız çalışmanın ne kadar örtüştüğünü gördük.” diye konuştu.

“Her Zaman Yanınızda Olacağız”

İş insanlarınıngüçlü olması durumunda ülkenin refah seviyesinin de artacağını ifade edenBozkurt şunları ekledi: “Bir araya gelince, ortaklaşınca, değerler üzerindenayrışmak yerine bir takım şeyleri nasıl düzeltiriz diye düşünmeyebaşladığımızda birçok sorunun nedenini ve çözümünü buluyoruz. Bir takımzorlukların içinden geçiyoruz, bu süreç ülkemizde de dünya da zor geçiyor.Bunların kaderimiz olduğunu düşünmeyelim lütfen. Biz elimizden geldiğince herzaman yanınızda olacağız. Bugün buraya geldiğiniz için katkı sunduğumuz içinçok teşekkür ediyorum. Umuyorum ki ülkemiz ve dünya üzerindeki karanlıkbulutlar kısa sürede dağılır. Daha aydınlık günlerde hep beraber mutlulukla,huzurla bir araya geliriz.”

x2ryIdljjbvpnwah4ozy3vpk.jpg

lvqa3wklnjqb4r8fjgz2tIpa.jpg

32ac5rmbqogply6owswestkf.jpg

d0b9btf6xqguegsoekxczhvz.jpg

zmu7cgyeb14m6p9caksr5jza.jpg

osxzbusuj6h7ejxmvyhqildk.jpg

eupqo1f983mbjwjytzw6ybls.jpg

bdd0avremlsbkoumnywjlvuq.jpg

p3azsdvufnskeh14f259hloy.jpg

rotmog3pmjehlvlqds9iugkx.jpg

c7tqbmuvwkghl52bx9aiuqkv.jpg

6ur5d9ajm4rdIpzxav1zcwig.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.