Bright Osayi-samuel, Sezon Sonunda Fenerbahçe’de

Bright Osayi-samuel, Sezon Sonunda Fenerbahçe’de

Fenerbahçe, İngiliz ekibi Queens Park Rangers ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kanat oyuncusu 23 yaşındaki futbolcu Bright Osayi-Samuel ile anlaşma...

Fenerbahçe, İngiliz ekibi Queens Park Rangers ile sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan kanat oyuncusu 23 yaşındaki futbolcu Bright Osayi-Samuel ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, Osayi-Samuel ile 4 yıllık anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe, Queens Park Rangers ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan orta saha oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile anlaşma sağladı. Ocak oyunda görüşmelere açık hale gelen 23 yaşındaki futbolcu gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Sarı-lacivertliler konuyla ilgili resmi internet sitesinden transfer ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Kulübümüz, Queens Park Rangers forması giyen 23 yaşındaki kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel ile 2021-2022 sezonundan başlamak üzere, 4 sezon için anlaşmaya varmıştır. Transfer ile ilgili ayrıntılar önümüzdeki günlerde duyurulacaktır."

Kaynak: IHA

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.