Bu Kursta Mutluluk Üretiliyor

Bu Kursta Mutluluk Üretiliyor

Esenyurt Belediyesi Mesleki Eğitim ve İstihdam Merkezi (EMEĞİM)’deÇikolata Yapımı kursu alan vatandaşlar, hem keyifli zaman geçiriyor hem deçeşit çeşit çikolata tasarlamayı öğreniyor.

Her geçen gün yeni bir eğitimle ilçeye değer katan EsenyurtBelediyesi Mesleki Eğitim ve İstihdam Merkezi (EMEĞİM), Çikolata Yapımı kursuile vatandaşların hem keyifli zaman geçirmesini hem de yeteneğinigeliştirmesini sağlıyor. Sürekli Eğitim Merkezi’nde haftanın bir günü verileneğitimde kursiyerler çikolata dolgusu yapmayı, çikolata çeşitlerini ve çikolatayaşekil vermeyi öğrenirken, yaratıcılığını da geliştiriyor. Üç ay süren eğitiminsonunda sertifika alan vatandaşlar, çikolata üretimi yapan işletmelerdeçalışmak üzere istihdam ediliyor ya da kendi çikolata dükkânını açabiliyor.

“ÇikolatayaArtistik Pozlar Veriyoruz”

Çikolata yapımı kursu eğitmeni Alev Çelikbilek Yankaçar, eğitimdeçikolatayı farklı formlara getirdiklerini belirterek, “Pastacılık kursumuzaartı olarak çikolata kursu koyduk. Çikolata eğitimimiz yaklaşık üç ay sürüyor.Bu eğitimde çikolataya artistik pozlar vererek onları inşa etmeye çalışıyoruz,iç dolgular hazırlıyoruz. Güzel bir çikolata eğitiminden geçeceğimizeinanıyorum. Kursiyerler aldıkları sertifikayla çikolata alanında üretim yapmakisteyen yerlerde çalışabilirler ya da kendileri çikolata dükkânı açıp kendiimalatlarını yapabilirler” dedi.

“Her TürlüÇikolata Çeşidini Burada Öğrenebiliyoruz”

Çikolata kursundaki ortamın çok güzel olduğunu vurgulayarak ilgisiolanların gelmesi gerektiğini söyleyen kursiyer Ebru Öztürkçine şöyle konuştu:“Kursa başlayalı 4 hafta oluyor. Güzel ve eğlenceli bir ortam var. Hocamızıseviyoruz, her türlü çikolata çeşidini burada öğrenebiliyoruz. İçleri dolguluçikolatalar yapmaya çalışıyoruz. Renklendirme yapmak bayağı zor. Çikolatazevkli bir ders, her şey güzel.”

yfycbzjzeogirtk7ohv8usts.jpg

yw5fzorvv71haapitdxucltg.jpg

uxy3tdkwl59pklvxo7bmcqfg.jpg

b1ocdmnpfkjzq3x9ojvtbwgl.jpg

guvaodnzys2exgblorunpxiw.jpg

bfeq6gwfo3lcqt7kyurpI4jw.jpg

cfz1xtwqv0Ih8tan6kcml7ju.jpg

why4l27m8lkdohj3qcgukyzx.jpg

p3etg2hflhr1cs8g4zkmniy5.jpg

zynqw0frj9gass8znhjewcc7.jpg

crumu20g5nrIytmzfahpxakg.jpg

atfym3ovh4ogahu51d9cwgbf.jpg

svmebihpjyznq70fwgo91kht.jpg

pao201tddja9pIvblnhqg8ee.jpg

pbna2kj4t1zrzhud8x0otei6.jpg

vnzi1uzkc6h4qrg3gya9t0do.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.