Bu Kutuda Sevgi Var

Bu Kutuda Sevgi Var

EsenyurtluMinikler Kardeşlerini Unutmadı

Özel çocuklar, deprem bölgesindeki kardeşleri için ‘SevgiKutuları’ hazırladı. İçerisinde çeşitli hediyelerin bulunduğu kutular, 2 NisanOtizm Farkındalık Günü’nde Hataylı çocuklara verilmek üzere Esenyurt’tan yolaçıktı.

Esenyurt Belediyesi, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü etkinlikleridolayısıyla bu yıl Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen bölgedekiçocukları unutmadı. Belediye bünyesindeki Özel Eğitim Merkezi’nde eğitim alanözel çocuklar, aileleriyle birlikte deprem bölgesindeki kardeşleri için sevgikutusu hazırladı. İçerisinde çeşitli hediyelerin bulunduğu kutular, 2 Nisan’da Antakyabölgesindeki çocuklara hediye edilecek.

“EtkinliğinFikrini Velilerimizden Aldık”

Bu yılki etkinliğin fikrini velilerden aldıklarını söyleyenEsenyurt Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Halil Çalış, “Bu fikir bizi çok mutluetti. Çocuklarımız, velilerimiz kendi hazırladıkları eğitim amaçlı materyallerideprem bölgesindeki kardeşlerine göndermek istediler. Çocukların gözüyledünyaya bakabilsek, dokunabilsek bu dünya sanki daha güzel olacak” dedi.

“YanlarındaOlduğumuzu Hissettirmeliyiz”

Bir özel çocuk annesi olarak bu etkinliğin kendisini çok mutluettiğini söyleyen Peri Altunbaş, “Deprem bölgesinde özel çocuklarımızda var.Onlara ilgimizi, sevgimizi yanlarında olduğumuzu belli etmemiz gerekiyor. Bizailelere böyle imkânlar sağladığı için belediye başkanımıza çok teşekkürediyorum” diye belirtirken Seyhan Yılmaz ise şöyle konuştu: “Deprembölgesindeki çocuklarımıza küçük de olsa hediye paketi hazırladık. Mutluolurlar inşallah.”

4toxovkmjrnymf68qubxyvg9.jpg

39ajbfsstgiwjen0kcugxe52.jpg

sllbb3zgz9okopaqveqjh1hw.jpg

0mtdynqbmuq3pan8bw5vtdvc.jpg

ms7fi5yy3r4hqutswmgxvbqn.jpg

f37vaopqcbdjkptskw8glmyv.jpg

vbz7apxg1oqjhIusib8fxfhg.jpg

xlmwh3rIciznmj4weguka5xl.jpg

stouwfpehsk5jhckrtbrzom3.jpg

s02l98zkompv7gn1hrbjwqum.jpg

rkqdcpqio0xwc9xrgtshfv8b.jpg

z1v3un2l6drxlfxne7jyg8ed.jpg

srvzskbneabatx3wq5h4llgo.jpg

nihrzqtg8ajsmcyu3yekfowx.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.