Bu Turnuvada Aklını Kullanan Kazandı

Bu Turnuvada Aklını Kullanan Kazandı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un katılımıylailçede sekizincisi düzenlenen Geleneksel Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvası’nda çocuklarhem yarıştı hem de eğlendi.

Esenyurt Belediyesi’nin çocukların zihinsel gelişimine katkısağlamak amacıyla düzenlediği 8. Geleneksel Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasırenkli anlara sahne oldu. Belediyenin Akıl ve Zekâ Oyunları kursuna katılan8-12 yaş aralığındaki çok sayıda çocuk, Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenenturnuva ile zekâ gelişimlerini pekiştirdi. Açılışı Esenyurt Belediye BaşkanıKemal Deniz Bozkurt’un katılımıyla gerçekleşen turnuvada mangala, koridor, sumogibi zekâ ve strateji oyunları oynayan çocuklar, kursa gittikleri kültürmerkezleri ve bilgi evlerini temsilen takımlar halinde yarıştı. Yaşıtlarıylayarışmanın yanı sıra Başkan Bozkurt’la da zekâ oyunu oynayan Esenyurtluçocuklar, eğlenceli galibiyetlerinin tadını çıkardı.

tgrn0fxlzye9bxv2thd3yp58.jpg

pedpih2g4atb5ywkxoe67asz.jpg

odjIr74qxkqngu2tpemv3c0t.jpg

gmhoaaIktjycr5clvi9wqnpu.jpg

0cs8ytIrnz3vd7hrufmhdqpl.jpg

mn9zqexxuskvtj7bonmvhgIc.jpg

lve2szxtqbnmzrwgsxyobufg.jpg

lwfhol9jisggImreh2cx6bt5.jpg

ghh2eIydoko0xpftk6uqjyet.jpg

2e1hveji7pmmugly6kqwdsx8.jpg

aw5ce2gj7uwsdo3ubnm9dcm4.jpg

rbpumstbq2zvhmIxlgyx0i4c.jpg

bosm1cxjqsqrankvaueogy2p.jpg

I7gljpadxjfsmw4lqhyev8bv.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.