“Bu Ülke Şehit Ve Gazileri Sayesinde Geleceğe Güvenle Bakıyor”

“Bu Ülke Şehit Ve Gazileri Sayesinde Geleceğe Güvenle Bakıyor”

Esenyurt Belediyesi, Şehitler Haftasıkapsamında gazi ve şehit ailelerini iftar yemeğinde ağırladı. İftarda gazi veşehit aileleriyle birlikte oruç açan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal DenizBozkurt, “Bizler sizleri ne kadar onore etsek, ne kadar ağırlasak az kalır. Bu ülke varlığınışehit ve gazilerinin vatanseverliklerine borçludur. Onlar sayesinde birlikve bütünlükiçindeyiz veonların fedakarlığı sayesinde geleceğe güvenle bakıyoruz” dedi.

Ramazan ayında birlik ve beraberlik dolu iftarsofralar kuran Esenyurt Belediyesi, Şehitler Haftası dolayısıyla gazi ve şehitailelerini iftar yemeğinde ağırladı. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’ndedüzenlenen iftar programına Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, CHPEsenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Türkiye Muharip Gaziler Derneği EsenyurtŞube Başkanı İsmail Kalaycıoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Avcılar Şube BaşkanıNurettin Ağaoğlu, Kadıköy Şehit Aileleri Derneği Başkanı Nihat Ceylan ve gazi ve şehit ailelerikatıldı. Program sonunda Başkan Bozkurt’a katkılarından dolayı Esenyurt MuharipGaziler Derneği tarafından flama ve Avcılar Muharip Gaziler Derneği tarafından81 ilin şehitliğinden alınmış toprak takdim edildi.

“Aynısofralarda olmak bizim coğrafyamızın güzelliklerinden bir tanesi“

İftar programında gazi ve şehit aileleriyleaynı sofrada olmaktan gurur duyduğunu belirten Başkan Bozkurt, “Ülkesi içincanını ortaya koyan şehitlerimizin çok sevgili aileleri ve ülkesi için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan gazilerimiz; hoş geldiniz, sefalar getirdiniz, iyi ki geldiniz. Bizler, sizleri ne kadar onoreetsek, ne kadar ağırlasak az kalır.  Bu ülke varlığını şehit vegazilerinin vatanseverliklerineborçludur. Onlar sayesinde birlik ve bütünlük içindeyiz ve onların fedakarlığı sayesinde geleceğe güvenle bakıyoruz.Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum,gazilerimize şükranlarımısunuyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Ramazanayı hem inancımız hem de geleneklerimiz gereği özel bir ay. Beraber oruç açmak,aynı sofralarda olmak bizim coğrafyamızın güzelliklerinden bir tanesi ve çokönemli bir örneği. Allah bu birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi bozmasın ve kimseyi ailesinin karşısına boynubükük göndermesin. Sizkomşularımız için bundan sonra da üzerimize düşen ne varsayapacağız. İyi ki varsınız, iyi ki Esenyurtluyuz” ifadelerini kullandı.

vo9carswi6kmtxwyxa7el1dj.jpg

ftbhxzcjdqfg9re0mynetp7a.jpg

xidenaghsznymmvlo7syuIx3.jpg

dxtfxhjokhbqrv07i1v8wIly.jpg

ednfz1syrfcs738iumqpab2v.jpg

yomlvtep3q0r2Izcsd1ushba.jpg

ouref5gdflng6y4dbwructaz.jpg

wdympf8xI3rhzm0ori9cna2a.jpg

b1qhmcojaj2kxrqkzvhvlcd3.jpg

do3espjamrk64rl2n0wliubI.jpg

e7gaf8msgywc6xmolvouc3jz.jpg

gpql1kmayiwqfIxhnm93ajfr.jpg

pth7hasr0fs9v4wjkoknmm3u.jpg

tkhvaowbnzcmoejwkft2rfgy.jpg

qv6sjnqfgipxIf18wtdsb4hr.jpg

ckmhsrn01oafu8kt6bomvwtc.jpg

v9kezafnb0dcxtl8ua2ys4jI.jpg

1I9qructt48kwdsvnuvo3kpw.jpg

zleancIsxvburdgjxff3kdpj.jpg

3smcqa9fovakxwegppizz8k6.jpg

r6fy0larcv1oclmj598z3qdq.jpg

3lInwqdsp7qwf0mzgzgr91js.jpg

jIfb3nk8wxkdzuw12tmq7r9h.jpg

xf0yblcjuap8w26mq5tukjm1.jpg

ohzrvuc61buktfpp3qctavsf.jpg

mrsgc93odidcftb65wf1e2ua.jpg

cfjqzp6hnmwyt5zc28v0ahoe.jpg

ztesnmfa1ubpopd8kg6e37oz.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.