Bu Yol Üniversiteye Gider

Bu Yol Üniversiteye Gider

Esenyurt Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS)girecek olan öğrencilere “Bu Yol Üniversiteye Gider” başlığı adı altında eğitimsemineri düzenledi. Öğrencilerin geleceğine yön verilen bu seminerde, gençlersorularının cevaplarını tanınan eğitimci Yaşar Aslan’dan aldı.

Esenyurt Belediyesi, Sürekli Eğitim Merkezi’nde YükseköğretimKurumları Sınavı (YKS) adaylarına eğitim semineri düzenledi. Matematiğe dair püfnoktaların tartışıldığı söyleşinin konuğu sosyal medyada Mathman olarak ünlenenYaşar Aslan oldu. Uzman eğitimci, Esenyurtlu üniversite adaylarına, matematiğinpüf noktalarını ve derse nasıl çalışılacağı hakkında detaylı bilgiler verdi.  

UmutlarınıKaybetmesinler

Söyleşinin konuğu Yaşar Aslan, öğrencilerin umutlarını kaybetmemelerigerektiğine dikkat çekerek şöyle konuştu; “Esenyurt Belediyesinin yaptığı buetkinlikten çok memnun kaldım. Gözleri ışıl ışıl parlayan arkadaşlarımızınburada birçok sorusuna cevap olmaya çalıştık. Benim kendi öğrencilerimde kibenzer eksiklikler, bu öğrencilerimizde de vardı. Hep birlikte bu eksikliklerinüzerine gittik. Belediye açısından böyle bir çalışmanın yapılıyor olması çokgüzel. Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’u da bu konuda tebrik ediyorum.”

Daha ÖzveriliBir Şekilde Devam Edecekler

Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi Koordinatörü MesutParlak, bu söyleşinin Esenyurtlu öğrencilere fayda sağladığını belirterek şuifadeleri kaydetti; “Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi öğrencileri,matematiğin nasıl öğrenilmesi ve matematikte yaşanılan sorunların nasılçözülmesi gerektiği gibi sorulara cevap bulmak için buradaydı. Yaşar Hocamız,matematik korkusunun üzerine nasıl gidileceği hususunda da öğrencilerimiziaydınlattı. Öğrencilerimiz, bu seminer sayesinde çalışmalarına daha özverilibir şekilde devam edecekler. Verdiği bu bilgilendirici seminerden dolayıhocamıza teşekkür ediyorum.”

0qit1ofomlycwj9ugs26nvp7.jpg

vjsmtcng2uni9I4sc5dwexlz.jpg

a93tikvnluybfog0wno4mjwf.jpg

cvthjkwvpI0o7qsx6rbfuyz3.jpg

oigpvb4uqoz6hm1zmrlequdj.jpg

pzf0kmgo4rhjynsxbdI2bfwq.jpg

6l0dmdoaba9Ikj532cplxrun.jpg

jpekfu8y4ehwq7rbg6xrnizI.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.