BUDANAN AĞAÇLAR, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YAKACAK OLUYOR

BUDANAN AĞAÇLAR, İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YAKACAK OLUYOR

09 Ocak 2026

Küçükçekmece Belediyesi, ağaç budama çalışmalarından elde edilen ağaç dallarıyla ihtiyaç sahiplerine yakacak desteğinde bulunuyor. Bu kapsamda son üç yılda 522 haneye ücretsiz yakacak hizmeti verildi.

Kemal Çebi: Yakacak desteğimiz hem içimizi hem de evlerimizi ısıtıyor

 Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, ‘’İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza verdiğimiz yakacak desteği, hem içimizi hem de evlerimizi ısıtıyor. Budanan ağaçları yakacak yardımı olarak komşularımıza ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu hizmetle hem doğayı koruyor hem de vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Her türlü israfı önleyerek vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Başvurular Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne yapılıyor

Küçükçekmece Belediyesi'nin, ilçe genelinde sosyal yardım hizmetlerinden yararlanan vatandaşların, zorlu kış şartlarında ısınma ihtiyacına çözüm üretmek ve kaynakları verimli kullanmak amacıyla gerçekleştirdiği yakacak desteği devam ediyor. Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne yakacak desteği talebinde bulunan vatandaşlara, park ve bahçeler ekipleri tarafından budanan ve ayrıştırılan ağaç dalları yakacak olarak veriliyor.

 

gkhe1ga05c3uduzqwtmkj8iy.jpg

7vmsoct4xjwblgtqsfo0knwp.jpg

vgl5zusk80xlcb2wo7I1h4ya.jpg

hczrv3cbopIgt5njnmklwfpu.jpg

hpzwy0kucn1mzIrmg5uo78jq.jpg

b4xt9k5ruvtczs8nugIzywjp.jpg

dpifvfp3jcmdk2xuhtnltngs.jpg

dxI01ynpbwrhirkbj7qtcpvl.jpg

c0nqwy3wmh4yfdomeIbv56jf.jpg

58rvayIot3slgpodkzrnmfxv.jpg

183k6hdqafneyugxmvfasocy.jpg

suw2eggzfkr16m7lzycdtvq4.jpg

hrg73l4tiygaldnkaunvvsmj.jpg

krmv64aw1tlly0houmdwfxnd.jpg

sp0xk8awuezyjeg4hkft592n.jpg

v47js8rak3wnifgxqhultf5y.jpg

qpv8zevf4grcg7yfomlt0ilb.jpg

5ahr8iqjmxwsw2g0zzvoxnff.jpg

wevrklc1bg8sfyqlbz7s0yw3.jpg

ktIzpnlha0lxbsoyfn96uodw.jpg

Kaynak:İSTANBUL SES

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici ifadeler veya imalar ile inançlara yönelik saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.