Bülent Karakaş, " Mustafa Yörük ismi yaşatılsın"

Bülent Karakaş, " Mustafa Yörük ismi yaşatılsın"

CHP Kağıthane Meclis üyesi Bülent Karakaş, Kağıthane'nin yakın tarihinin önemli insanlarından Mustafa Yörük adının Telsizler Mahallesindeki yaşadığı sokağa verilmesi istedi.

CHP Kağıthane meclis üyesi ve grup başkan vekili Bülent Karakaş,  meclis kürsüsünde yaptığı konuşmada; Telsizler Mahallesi Muhtarı Mustafa Yörük'ün isminin yaşatılması için bir sokağa veya bir parka verilmesini istedi

CHP Kağıthane meclis üyesi Bülent Karakaş, "Konuşmama Mustafa Yörük ile başlamak istiyorum,Telsizler Mahalle muhtarımız, dosttum, arkadaşım,yoldaşım, abim Mustafa Yörük'ü kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Tüm ailesinin, dostlarının Telsizler Mahallesi'nin başı sağ olsun. Mustafa Yörük muhtarımız ışıklar içinde uyusun. Sevgili başkan, saygıdeğer meclis üyeleri, Telsizler Mahallesi'nde herhangi bir sokağına yada bir parka Mustafa Yörük ismi verilmesini talep ediyorum. Mustafa Yörük ismi yaşatılsın" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler