Bülent Ütebay, “CHP bu ülkenin ahlakının ve vicdanının teminatıdır”

CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay, etrafta konuşulan iftira ve yalanlara İlçe binasında Eski ilçe başkanları ile birlikte Basın açıklaması yaptı.

Esenlerde yayınlanan bir yerel basına cevap niteliğinde yapılan basın açıklamasına Eski İlçe Başkanlarından Şuayip Vardar, Cafer Turna, Cemal Kaya, Adnan Kaymakçı ve Hasan Babacan katıldı.

İlçe başkanı Bülent Ütebay yaptığı açıklamada, “ İstanbul örgütüne karşı adeta bir yerden düğmeye basılmışçasına organize bir şekilde yalan ve iftiralar ile karalama ve itibarsızlaştırma kampanyası başlatılmıştır. Disiplin suçuyla partimizden uzaklaştırdığımız, kendisine yerel gazeteci diyen kişilik bozukluğu herkesçe bilinen bir kişinin yalan ve iftiralarla dolu bütün ithamları yalan yanlış ve iftiralar ile doludur” dedi

Başkan Ütebay, “Esenler ilçesi kurulduğundan bu yana tüm ilçe başkanlarımla ile beraber buradan kamuoyuna duyuruyorum ki, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı çatısı altında kadına şiddet kadına taciz veya tecavüz olması söz konusu bile olmamıştır. Bilinmelidir ki Cumhuriyet Halk Partisi ve Cumhuriyet Halk Partililer bu ülkenin ahlakının ve vicdanının teminatıdır ve bu leke iz bırakmaz” dedi

utebay22.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.