BÜLENT ÜTEBAY, "GELİYOR GELMEKTE OLAN"

BÜLENT ÜTEBAY, "GELİYOR GELMEKTE OLAN"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Esenler İlçe Başkanlığı’nın üye katılım törenine katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Esenler İlçe Başkanlığı’nın üye katılım törenine katıldı. Törende konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, “Ne mutlu ki geçmişte belirli siyasi partilerin kalesi denilen Esenler’de, herkesin farklı ama herkesin aslında eşit olduğu Esenler’de derdimizin, davamızın sizler sayesinde çok daha güçlü bir şekilde mutluluğa, refaha kavuşacağını görüyorum” dedi.

Esenler Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi’nde bugün yapılan törene, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP İstanbul milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Gökan Zeybek, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile CHP Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay katıldı.

272762598-4946311482092628-144676275672257791-n.jpg

Esenler İlçe Başkanı Bülent Ütebay ise şöyle konuştu:

MUHAFAZAKAR, MÜTEDEYYİN DOSTLARIMIZLA KUCAKLAŞIYORUZ: Güzel ülkemizin kötü gidişinden, kötü yönetiminden rahatsız olan, kaygı duyan ve bu kötü gidişe dur demek için ben de varım diyerek aramıza katılan yoldaşlarımız, yeni yol arkadaşlarımız, dostlarımız, yeni üyelerimiz, hepinizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Evinize, evimize hoş geldiniz. Sayın Genel Başkanım, son kurultayda ilan ettiğiniz İkinci Yüzyıla Çağrı beyannamesi çok önemli sorunlarımızın altını çizdiği gibi çok önemli çözüm önerileri sunuyordu. Bir reform iradesiyle geniş bir uzlaşma sağlamanın partimizin temel görevi olduğunu söylemiştiniz. Bizler de Esenler'de bu bilinçle yurttaşlarımızla kucaklaşmayı görev addettik ve bunu bir büyük bir keyifle sürdürüyoruz. Katı ideolojik kalıplarla değil, doğayı ve insanı önceleyerek, farklılıklarımızın çok büyük bir zenginlik olduğunun bilinciyle kucaklaşıyoruz. Bugün burada Esenlerli dostlarımızla -üç aylık katılım 450 sayın Başkanım, bir yıldır yaklaşık binin üzerinde yeni katılımımız var- ideolojik saiklerle değil farklı fikirleri bir arada yaşamayı amaç edinip onlarla kucaklaşıyoruz; ülkemiz ve geleceğimiz için kol kola girmenin bilinciyle kucaklaşıyoruz. Bugün burada, bu salonda gerek il içinde gerekse il dışında emeğiyle yaşamı büyüten, ekonomik zorlukları çocuklara hissettirmemek için çalışan annelerimizle, emekçi ev kadınlarımızla bütünleşiyoruz. Yine burada, susan ve itaat eden bir toplum hayali kuran iktidara karşı aydınlık bir gelecek hayaliyle itaat etmeyen, susmayan ve soruşturan gençlerimizle kucaklaşıyoruz. Onlarla bir aradayız. Yine burada, bugünkü toplantımızda, geçmişte bu yönetime destek vermiş, geçmişte bu yönetime oy vermiş ama ülkenin kötü gidişatından kaygı duyarak, ülkenin kötü gidişatından rahatsız olarak bu işe dur demek adına bizimle yol yürümeye karar vermiş muhafazakâr, mütedeyyin dostlarımızla birlikteyiz, onlarla kucaklaşıyoruz. Sayın Genel Başkanım, sizin uzlaşmacı ve kucaklayıcı tavrınız, herkesi kucaklayan diliniz Türkiye’de umut oldu yeni bir iklim yarattı. Bizler de Esenler'de bu uzlaştırıcı dili hâkim kılmak için çalıştık, bundan sonra da daha büyük bir azimle, daha büyük bir kararlılıkla sizin bu dilinizi daha genele yaymak için ve yaygınlaştırmak için çok çalışacağız.”

Konuşmalardan sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partiye katılanlara rozetlerini taktı.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.