Büyükçekmece Belediyesi Uluslararası Karikatür Yarışması düzenliyor

Büyükçekmece Belediyesi Uluslararası Karikatür Yarışması düzenliyor

Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği 1’inci Uluslararası Karikatür Yarışması başlıyor.

Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği 1’inci Uluslararası Karikatür Yarışması başlıyor.

Yarışmaya katılacak yarışmacılar Ekoloji (İklim Değişikliği, Gıda Kıtlığı, Su Kıtlığı, Ormanların yok olması, 5 Haziran Dünya Çevre Günü) konularında çizdikleri bir adet karikatürle 16 Mayıs 2022 Pazartesi gününe kadar Büyükçekmece Belediyesi resmi web sayfasından başvurabilirler.

 

20 Mayıs 2022 tarihinde açıklanacak

Büyükçekmece Belediyesi tarafından organize edilen uluslararası yarışma, evrensel bir sanat olan karikatür aracılığıyla çağın sorunlarına dikkat çekmek, kültürleri buluşturmak ve genç çizerleri özendirmek amacıyla düzenleniyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü - Yarışma Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, Karikatürist Cemil Cahit Yavuz, Karikatürist Yılmaz Aslantürk, Karikatürist Nahid Maghsoudi, Karikatürist Kürşat Coşgun, Karikatürist Ayşen Baloğlu, Karikatürist / Yarışma Küratörü Behzat Taş’ın seçici kurulda bulunduğu yarışma sonuçları 20 Mayıs 2022 Cuma günü Büyükçekmece Belediyesi resmi web sayfasında yayınlanacak.

Verilecek ödüller

Yarışmada dereceye giren birinci yarışmacıya 10.000 TL ve madalya, ikinci yarışmacıya 7.500 TL ve madalya, üçüncü yarışmacıya 5000 TL ve madalya, 3 Adet mansiyon 2.000 TL ve madalya, 3 adet 18 yaş altı 1000 TL ve madalya, özel ödül (Belirlenecek kurum/isim adına) 3000 TL ve madalya verilecek. Sonuçların akabinde ödül töreni 5 Haziran 2022 Pazar günü Büyükçekmece Belediyesi Dumlupınar Salonu’nda yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.