Büyükçekmece’de Kadınlar Günü’nde 100 kadınının kaleme aldığı sergi açıldı

Büyükçekmece’de Kadınlar Günü’nde 100 kadınının kaleme aldığı sergi açıldı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında 100 kadınının kaleme aldığı "100. Yıl Cumhuriyet ve Kadın Mektupları" sergisi açıldı.

Kervansaray-Kurşunluhan'da serginin açılışını Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu ve Büyükçekmeceli kadınlar gerçekleştirdi.

İmza ve söyleşi etkinlikleri düzenlendi

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında Kervansaray-Kurşunluhan'da imza ve söyleşi etkinlikleri gerçekleşti. Eğitimci ve Yazar Banu Tozluyurt "Kendi Ayak İzlerini Oluşturan Kadınlar" isimli imza ve söyleşi etkinliğinde Büyükçekmeceli kadınlarla buluştu. Söyleşi ve imza gününde Ulus İlköğretim Okulu öğrencileri ve Büyükçekmeceli çocuklar, çocuk kitapları yazarı Defne Ongun Müminoğlu ile bir araya gelerek hayal kahramanlarının mimarıyla tanışmanın mutluluğunu yaşadılar.

Spor etkinliklerinde bir araya geldiler

Büyükçekmeceli kadınlar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel spor etkinliklerinde bir araya geldiler. Mimaroba Atatürk Parkı Türkan Saylan Spor Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte deprem bölgesinde yaşayan kadınlar için hijyenik ürün bağışında bulundular. Spor etkinliklerinde kadınlar pilates, zumba, yoga, tenis, voleybol turnuvaları gerçekleştirdi. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu tarafından etkinliğe katılan kadınlara çiçek takdim etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.