Büyükçekmece’de Zafer coşkusu zirve yaptı!

Büyükçekmece’de Zafer coşkusu zirve yaptı!

Türk’ün şanlı zaferi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıldönümü Büyükçekmece’de büyük bir coşkuyla kutlandı.

 

Büyükçekmece Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği “Ata Zafer Konseri” bu yıl coşku dolu muhteşem bir DJ performansına sahne oldu.

 

Binlerce Büyükçekmeceli zaferi doyasıya kutladı

 

30 Ağustos 1922'de Dumlupınar'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun 101’inci şan ve şeref yılı kapsamında gerçekleşen Ata Zafer Konseri binlerce Büyükçekmeceliye unutulmaz bir gece yaşattı. Büyükçekmece sahilinde gerçekleşen etkinlikte Arem Özgüç ve Arman Aydın’ın DJ performansı Büyük Zafer’in coşkusunu zirveye taşıdı. Popüler şarkılara danslarıyla eşlik eden 7‘den 70’e her yaştan Büyükçekmeceli, ellerindeki Türk bayraklarıyla 30 Ağustos zaferini gönüllerince kutladı. DJ Arem Özgüç ve Arman Aydın’ın sahne ve görsel şovlarıyla zenginleşen program gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

 

“Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz”

 

Genç DJ’ler Özgüç ve Aydın’a çiçek takdim eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, 30 Ağustos ruhunun Çanakkale destanı ile başladığını belirterek şöyle konuştu: “İşte bu aynı zamanda Cumhuriyetin ilk temelinin atıldığı gündür. Çanakkale Destanı’nı yazan ve yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yazan ve yazdıran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarını şükranla, minnetle anıyoruz. Ruhları şad olsun. Aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.