Büyükşehir’den Kadına Yönelik Şiddeti Önlemeye Yönelik Bilgilendirme Ve Farkındalık Eğitimi.

Büyükşehir’den Kadına Yönelik Şiddeti Önlemeye Yönelik Bilgilendirme Ve Farkındalık Eğitimi.

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, ÇağdaşYaşamı Destekleme Derneği iş birliği ile "Flört Şiddeti ve Güvenliİlişki" konulu eğitim düzenlendi.

AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin kadına yönelik şiddetin önlenmesiyle ilgili farkındalıkçalışmaları sürüyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile HizmetleriDairesi Başkanlığı, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Çukurova Şubesi iş birliğiile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde "Flört Şiddeti ve Güvenli İlişki"konulu eğitim düzenledi.

Kadın veAile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı personel psikoloğu tarafından üniversiteligençlerin katılımıyla gerçekleşen eğitimde; şiddet nedir, şiddet türlerinelerdir, flört şiddeti nedir, flört şiddetinin türleri ve güvenli ilişki gibikavramlar ele alındı. Gençlerin farkındalıklarını arttırmayı hedefleyen eğitimdeayrıca, güvenli ilişkiler, kişisel sınırlar ve onay konularında bilgilerverildi.

qsucp4rIjhe8zn2xctoyby5v.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.