Büyükşehir’den Kadınlara Yönelik Saha Çalışması

Büyükşehir’den Kadınlara Yönelik Saha Çalışması

Adana BüyükşehirBelediyesi tarafından Yüreğir’de kadınlara yönelik saha çalışmasıgerçekleştirildi. Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri DairesiBaşkanlığı meslek elemanları, Yüreğir ilçesi Karacaoğlan Mahallesi’ndekadınlarla bir araya gelerek Karacaoğlan Kadın Sohbet Evi’nde verilenhizmetleri anlattı.

KaracaoğlanMahallesi’nde yaşayan kadınlara iki gün boyunca 08:30-17:30 saatleri arasında,Karacaoğlan Kadın Sohbet Evi’nde bir araya gelebilecekleri, uzman meslekelemanları tarafından psiko-sosyal destek ve danışmanlık hizmeti alabilecekleribilgisi verildi. Saha bilgilendirme çalışmasında, mahalle sakini kadınlarından,Kadın Sohbet Evi’nde verilmesini istedikleri hizmet ve talepler hakkında görüşlerialındı, Karacaoğlan Mahalle Muhtarı ile istişare yapıldı. Yapılan görüşmelerinsonunda ilgili birimlere yönlendirmeler gerçekleştirildi.

Saha çalışmasındaayrıca, Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nın vermiş olduğu hizmetleranlatılarak, kadına yönelik şiddetle mücadele ve 7/24 ulaşabileceklerikurumların iletişim bilgilerini içeren broşürler dağıtıldı, KADES (Kadın DestekUygulaması) hakkında bilgilendirme yaptı.

zxkoprswzuyljmqfqwce76o0.jpg

mpyx5lotfdmzgpteajjvrsbn.jpg

qnIwxkt4yb6li7adssrjboza.jpg

owxzmodIgiahh1els54v6ugj.jpg

Ifrcuy0i6vjkmwnwlzezqjup.jpg

tnly86xIfgqk5wdvmd3nz9ac.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.