Büyükşehir’den Kozan’da İftar

Büyükşehir’den Kozan’da İftar

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi, Kozan Belediyesi ile birlikte, Şehit Asteğmen MustafaFehmi Kubilay Meydanı’nda iftar yemeği verdi. Kozanlıların yoğun katılımgösterdiği iftarda konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar,Kozanlılara ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Kozan’açok önemli hizmetler yaptıklarını ve birkaç köy yolu eksiğinin de bu yıltamamlanacağını belirten Başkan Zeydan Karalar, Kozan halkının sevgisine layıkolmak için ne gerekiyorsa yaptıklarını ve yapacaklarını anlattı.

Kozan’adoğalgaz gelmesi için AKSAGAZ’ın çalışma gerçekleştirdiğini, bu nedenleyolların kazıldığını, normalde bu çalışma için belediyeye para ödenmesigerektiğini ama halkın doğalgaza ulaşmasının önündeki zorlukları azaltmak içinbu ödemeyi talep etmediklerini ifade eden Başkan Zeydan Karalar, kışa girmedenkazılan yolların da yapılacağını açıkladı.

BARIŞ,DİNGİNLİK VE GÜZEL SÖZ İSTİYORUZ

Ramazanayını; insanların düşmanlıkları bir kenara bırakması, kucaklaşması ve barışmasıdolayısıyla çok sevdiğini kaydeden Başkan Zeydan Karalar, “Ülkemiz de artıkbarış, dinginlik, iyi söz istiyor. Kötü söz, hakaret, kavga istemiyoruz. Artıkülkemizde de huzur, barış ve sevgi ortamı hakim olsun istiyoruz. RamazanBayramı’na güzellikler ve huzur içinde girmeyi istiyoruz. Şimdiden RamazanBayramı’nızı kutluyorum. Hiç merak etmeyin bu kardeşiniz sizin için 24 saatçalışmaya devam edecek” dedi.

HALKZEYDAN KARALAR’I BAĞRINA BASTI

Kozanhalkının Başkan Zeydan Karalar’ı sevgi gösterileriyle karşılayıp, bağrınabastığı iftar yemeğinde Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan da Kozanlılara hitapetti, iftar programı için Adana Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

aaphonwqiI5ugrquwldgyfmj.jpg

xpjqmdk4dlunwgjw5tfqz6o1.jpg

a4dte3guvl6ozytypafdqohe.jpg

fieezydwblmrhyq5amgdqcvo.jpg

nbIujddlvhq9612gryzobsfx.jpg

b7jhlyIpts6d4efzc1k85kaj.jpg

jacfzyrIsem97fiogj4nv6q8.jpg

ml8m5zh7lb2sIpxcfjtpx4y1.jpg

rwccha4kadtqyloqp6bhyxnn.jpg

ahblq9Ixrdtah6gqzujuypn7.jpg

uyrzsd6l7badq0h9zenwmvjh.jpg

doiwo7vmrgklbyxn2etIplaf.jpg

uhb6jyImfnurtgxbrveg7lhx.jpg

hj0fps9rha3xloriub28veng.jpg

km4wdxl3xjposazod6tlk05y.jpg

bfwmmguIcljakr8nbgxiu5vp.jpg

nad9b71mtj5gcvwapn4bqhsl.jpg

4jpa2seqmn3yhl7fi8ogx1ga.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.