Büyükşehir’den Üniversite Öğrencilerine Gençlik Kampı

Büyükşehir’den Üniversite Öğrencilerine Gençlik Kampı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ıngençlere, çocuklara, eğitime ve sosyal belediyeciliğe verdiği öneme binaen Karataşilçesinde gerçekleştirilen gençlik kampı, Adana Büyükşehir Belediyesi’ndeÖğrenci İletişim Merkezi bünyesinde yer alan, Çukurova Üniversitesi ile,Alpaslan Türkeş ve Çağ Üniversiteleri’ndeki gönüllü öğrencilerden oluşan gruplabirlikte, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Karataş Belediyesi iş birliğiyledüzenlendi. Etkinliğin koordinasyonunu Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür veSosyal İşler ile Gençlik Spor daireleri gerçekleştirdi.

 

 

2 gün süren ve 200’ü aşkın öğrencinin katıldığı kamp boyuncaöğrenciler, finaller öncesi dinlenme, moral motivasyon, sportif, kültürel vehobi gibi alanlarda etkinliklere katılarak stres attılar. Kampta konserler, DJperformansları, halk oyunları, plaj futbolu, plaj voleybolu, dart, zumba, yoga,satranç, doğa yürüyüşü, taş boyama ve ebru sanatı gibi etkinlikler yapıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi yetkilileri gençlere yönelik butür etkinliklerin yıl boyunca devam edeceğini belirtiler.

98zzmfq0dgjwdr2lstvkilhh.jpg

lc3aysubft9jz5I74co2rgou.jpg

zxmbey6ugoev0f41rqu5kgpl.jpg

u6whqbn0sktbs94mr7ay3Igh.jpg

djfzlyoimeghwps8k0b637nt.jpg

qcrgzI13jrkhflx0synlqwos.jpg

hnksbz3fsihe4m62jukmIgxt.jpg

y9wpkmj5ud6elzsixttc01am.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.