Büyükşehir Destekli Köyler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Büyükşehir Destekli Köyler Arası Futbol Turnuvası Sona Erdi

Adana Büyükşehir Belediyesi ana sponsorluğunda KaraisalıKaymakamlığı, Karaisalı Belediyesi ve Karaisalılılar Derneği'nin katkıları ilebu yıl 10’uncusu organize edilen Kızıldağ Yaylası Köylerarası FutbolTurnuvası'nın final müsabakası geçen senenin şampiyonu Gildirli Spor ile KaşobaSpor arasında Kızıldağ Yaylası Aytaç Durak Spor Tesislerinde oynandı.

Final mücadelesini Adana Büyükşehir Belediye BaşkanvekiliSertaç Durak, Karaisalı İlçe Kaymakamı Mert Kumcu, Karaisalı Belediye BaşkanıSaadettin Aslan, İyi Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve siyasi partitemsilcileri ile birlikte 5 binin üzerinde seyirci takip etti.

ZEYDAN KARALAR AMATÖR SPORA BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın amatörspora verdiği öneme binaen Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunuüstlendiği turnuvada renkli görüntüler yaşandı.

 

 

Kıran kırana geçen mücadelenin ardından şampiyon olan KaşobaSpor kupasını ve ödülünü Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sertaç Durak,Karaisalı Kaymakamı Mert Kumcu, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan, İyiParti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve İlçe protokolünün elinden aldı.

 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak müsabaka saha tahsisi vebakımı yapılırken, tüm takımlara forma, antrenman topu, antrenman sahası,antrenman yeleği, su, müsabaka gidiş dönüş ulaşım aracı ve ödül verildi. Ayrıcahakem ücretleri Adana Büyükşehir Belediyesi’nce karşılandı.

4'lü grupta 16 takımın 31 maçta mücadele edeceği turnuvayatoplam 23 köy takımı katıldı.

qchba0ojskhkmnnemszyttxf.jpg

fykvagq2bep3mgebocso9lut.jpg

npq9fcm4Iwwlh3z86mnoegyj.jpg

kuvgwxzozc5mjcotfalgh1ye.jpg

9oreavb7o05sspyquzjfpvgm.jpg

xouhbc6jmezcrd9ow4nn281f.jpg

ulrfcizs7o1vhoqngzfetl6a.jpg

zrl5cv0uk7fmwpanew2thgiq.jpg

dfbaawqldtqjxocm56e1cozp.jpg

psr8Iwmbok93xzngayksdh4e.jpg

yef7w4akddrxzbhthcoo8j69.jpg

ynxrlbz8t9pz5jihfh7uwmuv.jpg

zdrywwvbtieksfdq73pamgxo.jpg

7ihayf0gdjlovsw453nwcmxe.jpg

tl5btny9a2cmgwvd4u7uiaoj.jpg

vfsdkyongdphfice3hl6uxsc.jpg

hifduzzae9qbwbsn3xdgsyc7.jpg

lzenuar2yfwy3goh49bv5xgk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.