Büyükşehir, hizmet elini Kozan’dan çekmiyor

Büyükşehir, hizmet elini Kozan’dan çekmiyor

 Kozan’daasfalt, köprü ve minare çalışması İlçenineksikleri gideriliyor ve vatandaştan gelen talepler yerine getiriliyor

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeler ve yaptığı yatırımlarla, Kozanilçesinin eksiklerini ve ihtiyaçlarını tamamlıyor.

 

Kozan’dabir yandan asfaltlama ve köprü yapım çalışmaları devam ederken bir yandan dacamilere minare inşa ediliyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve OnarımDaire Başkanlığı ekipleri, Kozan ilçesindeki Kadirli Caddesi, Şehit HüseyinSoydan Caddesi (Işıklı Yol) ve Kaleardı Sokak’ta Bitümlü Sıcak Asfalt çalışmasıgerçekleştirdi. Ulaşımda yaşanan sıkıntıları göz önünde bulunduran Büyükşehirekipleri, Aydın -Damyeri Mahalleleri arasına 2 köprü, Ağlıboğaz Mahallesi’ne 1köprü ve Tepecikören Mahallesi’ne de 2 köprü inşa ederek bölge halkınınyaşadığı sıkıntıya son verdi. Vatandaşlardan gelen talepleri de göz önünde bulundurarakharekete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tepecikören Ustalar  Mahallesi’ndeki minare yapım çalışmasınıtamamladı. Aydın Köyü Yağlıören Mahallesi ve Damyeri Köyü Memişli Mahallesi’ndeise minare yapım işi devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalardanmemnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, Başkan Zeydan Karalar’a teşekküretti.

janyzl5gofipvdhaw8Icf4mu.jpg

ehf0rgxbcmoxe1Idnjwvth92.jpg

vhfts9xxc20kajsbndmqrzoi.jpg

sv1bdjmsbxxh9fupIgukcez4.jpg

lza10khnxozshebqindfo2yu.jpg

wx95vbfjgaeidpfhqhnks1jb.jpg

w4dxjoirhqkvmwo9r7vydgcm.jpg

ehvwvdudzqorusfy5w9sazgc.jpg

cxvbzt0rcpwqojbnpyad4sg7.jpg

qlwrwe9ufjpdyhyz4vnmc6ha.jpg

lz4xjuu9stIbda2recyjzp1n.jpg

npm48cngwmy3scy9rsewuoab.jpg

c5af7tyd8gruapx0vh6zlwje.jpg

xbhxpflmfdmrneIwaq64jvse.jpg

hp0z9slpwobqvzftgqvyImhy.jpg

veoi2ksgpyatdu7mlvjf0mnn.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.