Büyükşehir İftar Programlarını Sürdürüyor, Halk Zeydan Karalar’ı Bağrına Basıyor

Büyükşehir İftar Programlarını Sürdürüyor, Halk Zeydan Karalar’ı Bağrına Basıyor

 

 

İmamoğlu’nda birlik beraberlik mesajları verildiAdana Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla iftarsofralarında halkla buluşmaya devam ediyor. Merkez ve kırsal ilçelerde,mahallelerde gerçekleştirilen iftar programlarında halkın yoğun ilgi ve sevgigösterdiği Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İmamoğlu ilçesindegerçekleştirilen iftar yemeğinde halka seslendi. Adana Büyükşehir Belediyesi veİmamoğlu Belediyesi’nin birlikte düzenlediği iftar yemeğinde birlik, beraberlikmesajları verildi.

 

 

İmamoğlu ilçesinde gerçekleştirilen ve ilçe halkının yoğunkatılım gösterdiği iftar yemeğine, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse ilebirlikte katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, “KasımKaraköse kardeşimiz İmamoğlu’nda çok güzel işler yaptı. Çok zor durumdakibelediyeyi bugünlere getirdi. Biz de Adana Büyükşehir Belediyesi olarakhalkımızın yanında olduk, destek verdik, desteğimiz bundan sonra da sürecek.  Ramazan ayınız mübarek olsun, Kadir Gecenizmübarek olsun, Ramazan Bayramınız da şimdiden kutlu olsun” dedi.

 

 

Başkan Zeydan Karalar sözlerini şöyle sonlandırdı:“Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk İlkelerine, Misak-ı Milli’ye, vatanın bölünmezbütünlüğüne, vatanına ve bayrağına yürekten bağlıdır, hiçbir şey de bunudeğiştiremez.”

9p8ebg1dnhrwwsmrj0jvmnzk.jpg

st82knhakzx1m0ppIqwuvwbr.jpg

4arzd1jsuvdhg8ie7Igwjytb.jpg

x8z3r7loIswmczcab52vqtfd.jpg

m4bpozovapje9vgicgcxkf7t.jpg

u6qadvzzpl5mftovlbtk2anx.jpg

d3v5ipsnlek4m78hpjelngjq.jpg

vfhnbjcasiubzxpulygrxfyo.jpg

vIxx0rdj7ad65un8z2tlfwmp.jpg

psnyraa8b7cezm3kodvbdn2h.jpg

rrcklaydnjhtn3dmIo46mzvl.jpg

9w7lg05s1ybtqowiasmncxk4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.