Büyükşehir ile Adana Veteriner Hekimler Odası Arasında Protokol İmzalandı.

Büyükşehir ile Adana Veteriner Hekimler Odası Arasında Protokol İmzalandı.

 

Türkiye Belediyeler Birliği veTarım ve Orman Bakanlığı’nca düzenlenen Sahipsiz Evcil ve Sokak HayvanlarınınBarınma ve Beslenme Şartlarının İyileştirilmesi Fikir ve Proje Yarışması’nda (EmPatiHayvan Dostu Şehirler)

223 başvuru arasında ödül alan11 projeden biri olan Adana Büyükşehir Belediyesi’ne ait Patibook Projesi’ninhayata geçirilmesi için protokol, Adana Büyükşehir Belediyesi Bürokratları ileAdana Veteriner Hekimler Oda Başkanı Nihat Köse arasında imzalandı.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi ileAdana Veteriner Hekimler Odası arasında gerçekleştirilen protokol, HekimlerOdası Binası’nda imzalandı.

Protokol kapsamında Adana’dakisokak canlılarının sorunlarının çözümüne yönelik Patibook projesinin sahaçalışması ve uygulanması aşamasında kentteki serbest klinikler aracılığıylakısırlaştırılma yapılacak. İlk etapta 30 klinikte kısırlaştırma yapılacak.

Merkez ilçelerde serbestveteriner kliniklerde kısırlaştırmayla birlikte küpeleme ve çipleme işlemleride gerçekleştirilecek.

Proje uygulamasının başarılı olmasıhalinde, uygulamada en başarılı olan ilk 3 belediye Türkiye BelediyelerBirliği’nden hibe almaya hak kazanacak.

n0l2szop768fbqfcqtcvj4bh.jpg

chytgjcfx7bsg92ra3wlrpa1.jpg

ghqyrkx7ztjbvazs4m1uambu.jpg

byj6ldkfaxccvIlt5ppdnvyh.jpg

xb7ejs5mg1r6cpbnlr3yu0gk.jpg

1z0vpa3lfdoiwrrIhyhc7cbb.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.