Büyükşehir’in Dezavantajlı Gruplara Yönelik Çalışmaları Sürüyor

Büyükşehir’in Dezavantajlı Gruplara Yönelik Çalışmaları Sürüyor

 

AdanaBüyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindehizmet veren Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Göç ve Göçmen HizmetleriŞube Müdürlüğü iş birliğinde, Uluslararası Göç Örgütü’nün (IOM) katkılarıyla, hizmetalanı içerisindeki engelli bireylere yönelik sosyal hizmet etkinliklerikapsamında Payhane Cafe’de “Teraryum Atölye Çalışması” gerçekleştirildi.

 

Özelgereksinimli bireyler ve ailelerine yönelik etkinlikte renkli çalışmalar ortayaçıkarken, engelli bireylerin sosyalleşmesi ile katılımcıların tanışması, güzelbir gün geçirmeleri amaçlarına ulaşıldığı gözlendi.

Atölyemasaları etrafında engelli bireyler ve aileleri kendi tasarımları olan teraryumlarıel emekleri ile yaparak gün sonunda birbirlerine hediye ettiler.

Engellibireylerin toplumsal katılımının desteklenmesi amacıyla gerçekleştirilen atölyeçalışmasının ardından aileler çok mutlu bir şekilde etkinlikten ayrılarak, AdanaBüyükşehir Belediyesi’nin araçları ile evlerine bırakıldılar.

Önümüzdeki dönemde de Sağlık ve Sosyal Hizmetler DaireBaşkanlığı’nca toplumun her kesiminden dezavantajlı gruplara yönelik yapılan sosyaluyum etkinlikleri hayata geçirilmeye devam edecek.

pwakkzxx7wIorubh8046vd2i.jpg

vzj87wuozcolrexyIpnkqp2u.jpg

g7xxedrfy1b4hat8ltldmnzj.jpg

xlclmt847wh5ay9f0y1ivsur.jpg

xnIgmaw49ly3ejzo68cbkt2m.jpg

gsglmdiwxkqj9wcetn0ykhev.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.