Büyükşehir izcileri Tünektepe’den Şehri İzledi

Büyükşehir izcileri Tünektepe’den Şehri İzledi

 

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın başlatmış olduğu izcilik faaliyetleri kapsamında 11-15 yaş aralığındaki izciler, çeşitli etkinlerle eğitim ve gezilerini sürdürüyor. Büyükşehir izcileri, faaliyetleri kapsamında kentin simge ve turistik alanlarını da ziyaret ediyor. Geçtiğimiz hafta Antalya’nın dünyaca ünlü tarihi Perge Antik Kenti’ni gezen izciler, son olarak da teleferikle 605 rakımlı Tünektepe'ye çıktı.

İlk Kez Geldim

İzcilerin birçoğu ilk defa teleferiğe binmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Tünektepe’de Antalya’nın eşsiz manzarasını izleyen izciler, dürbünden kentin güzelliklerine yakından baktı. Büyükşehir izcilerinden Batuhan Çetinkaya, daha önce Tünektepe Teleferik ve Sosyal tesislerine gelmediğini söyleyerek, "İlk defa bu gezi sayesinde Tünektepe'ye geldim. Teleferiğe bindik ve çok heyecanlandım. Antalya ve deniz buradan çok güzel görünüyor” diye konuştu. 

hwlvgjkqvyg9faebh2qaw1bi.jpg

s9iaob2r7uvrndwtugcI4jm5.jpg

nkzfbgb94aqcrIxgy6vik8fw.jpg

pv4z85hglumndx6qlr3kujw2.jpg

lqvbznw5wkdc0pjjfeyrtgch.jpg

replfcqd6rttk2hfix1s7uoc.jpg

zqdlcevw96dnk7eaulja4fpk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.