Büyükşehir Kadın Erkek Eşitliği İçin Çalışmayı Aralıksız Sürdürüyor

Büyükşehir Kadın Erkek Eşitliği İçin Çalışmayı Aralıksız Sürdürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve AileHizmetleri Dairesi Başkanlığı iş birliğinde; Sabancı Vakfı ve BirleşmişMilletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından yürütülen “Geleceğini Kuran GençKadınlar Projesi” kapsamında, Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) katkısı ile “HayatDolu Buluşmalar Programı” Adana Kadın Yaşam Merkezi’nde yapıldı.

Birlikte güçlenmenin ve dayanışmanınöncüllendiği programda, kişisel gelişim, bireysel sağlık-bakım, kadın hakları,kadın emeği, kararlara katılım, çocuk koruma gibi temel konular ele alındı.

2 hafta süren Hayat Dolu Buluşmalar Programı’nda,kadınların hayata katılımlarını arttıracak, ileri okuryazarlık becerileri baştaolmak üzere; teknoloji kullanımı, iletişim, matematik, sağlık gibi zihinsel vesosyal becerilerin önemine dikkat çekildi.

Programda, kadınların, haklarınıöğrenmesinin yanı sıra öz yeterlilik, dayanışma, ileri okuryazarlık gibialanlarda beceriler geliştirmelerine katkı sunuldu.

2 hafta boyunca birlikte güçlenmenin vedayanışmanın hayat bulduğu programa düzenli olarak katılım sağlayan kadınlarasertifikaları sunularak program sona erdi.

rkbaxogmadIqdnf5chhtltl1.jpg

tu35kwchr8fyoxnk4ovmta9a.jpg

eig4kqaq6tdu3ffl9ylnxgjc.jpg

k1adbjtsq3mjnm8h7i4Inyy9.jpg

enwwtqi3thapn8jajcmy1umk.jpg

ppbo0lhlntm2z7r3wqsm1w5n.jpg

vitgcpo1tyekdqp7hswf43nI.jpg

jmu86hcgyeajIeor4l9c5xzs.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.