Büyükşehir, Ramazan Ayında Dayanışma ve Kardeşliği Büyütüyor

Büyükşehir, Ramazan Ayında Dayanışma ve Kardeşliği Büyütüyor

 

Adana Büyükşehir Belediyesi, merkez vekırsal ilçelerde, çeşitli mahallelerde iftar vermeye devam ediyor. AdanaBüyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mübarek Ramazan ayının barış vekardeşlik ayı olduğunu belirterek, ülkede son dönemde artan gerginliğe vekamplaşmaya prim verilmemesi gerektiğini kaydetti.

 

Başkan Zeydan Karalar, “Bizim arzuettiğimiz Türkiye tablosu; insanların birbiriyle kucaklaştığı, huzur ve sevgidolu bir ülke” dedi.

Mahalle halkına seslenerek bölgeye önemlihizmetler yapıldığını anlatan Başkan Zeydan Karalar, yeni yapılacak hizmetlerleilgili de bilgi verdi.

Millet İttifakı seçimi kazandığında veKemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olduğunda Adana’ya çok daha fazla hizmet yapmagücü elde edileceğini söyleyen Başkan Zeydan Karalar şunları söyledi; YıllardırAdana’nın hakkı yeniyor. O zaman metromuzu da yaparız, havalimanımızı dakaptırmayız. O zaman imkanımız, paramız artacağı için bu kardeşinizden neisterseniz isteyin.”

nhIyzqvaxb0o7jkvkjsgf9cn.jpg

ustreql2vf3cjhqxw1dyojag.jpg

c4j60zb27euih5qrhpauysn1.jpg

4mftpikhbwopadl93tqlyzm6.jpg

bl9nhabgq80rgxwrzyqxf3kp.jpg

p7w4nvqbsxhtzjdtbac1g8of.jpg

s048rcezygy7pnbqkedflot3.jpg

aot7urrgkblj0v8escaj35pI.jpg

odeIjzw1op8uixe3ckrzt7pg.jpg

a1dttypjlfIei0hbwobgxf25.jpg

1o9dmkstxdj4apn2pgt5nvIe.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.