Büyükşehir Yaz Spor Okulları İçin Kayıtlar Başladı

Büyükşehir Yaz Spor Okulları İçin Kayıtlar Başladı

 

Çocukların spor yapmasınısağlamak, spor bilinçlerini geliştirmek, yaz tatillerini verimli hale getirmekve geleceğin sporcularını bulup yetiştirmek amaçlarıyla her yaz AdanaBüyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen yaz spor okullarına kayıtlar başladı.

Adana BüyükşehirBelediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı bünyesindeki deneyimlispor eğitmenleri gözetiminde, 13 farklı branşta 7-14 yaş arası çocuklara hizmetedecek olan yaz spor okullarından vatandaşlar ücretsiz olacak yararlanabilecek.Yaz Okulları 1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında eğitim verecek.

SPOR MALZEMELERİBÜYÜKŞEHİR’DEN

Spor Okulları süresince herbranşta yetenek taramaları gerçekleşiyor ve taramalar sonucunda seçilensporcular Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü’nde spor hayatlarına lisanslıolarak devam ediyor. Tüm katılımcıların şort, çanta, antrenman forması, çorapgibi ihtiyaçları Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz olarakkarşılanıyor. Kontenjanlarlasınırlı olan Yüzme, Tenis, Voleybol, Kano, Basketbol, Taekwondo, Kürek,Jimnastik, Satranç, Güreş, Futbol, Atletizim ve Masa Tenisi branşlarındanfaydalanmak isteyen çocukların, son başvuru tarihi olan 23 Haziran’a kadarkayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. Çocuklarını kaydettirmek isteyenvatandaşlar, 0322 458 03 36, 0322 458 03 38 numaralı telefonlardan ve www.adana.bel.tr adresinden bilgi edinipkayıt işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

vl3pam4gunscqdfbehnsvckw.jpg

kvk4vmojhscz6uawbjp0exwb.jpg

1nyfpdcajiw2d6te8vksqmvu.jpg

wyzpomfce8hbvxuqigsnqawr.jpg

qmfyivuIp5owrdj7trou2ss1.jpg

uompyxnglIk9bvcylsszaatj.jpg

fy1lpg5ika2c4ljIosruddcy.jpg

hck0be6da5qwurfyneqmnpf7.jpg

re2qorbckwoyy6gtm8Im79ht.jpg

sjfqqd8Idlmxr4mxrchvuuvo.jpg

sy1qvrzacawftk3x9zqceo7n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.