ÇALIK: HİÇBİR YOL ARKADAŞIMIZI ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ

ÇALIK: HİÇBİR YOL ARKADAŞIMIZI ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ

Emekçilerin haklarını korumak ve demokratik bir düzende çalışmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, yetkili sendikalar ile Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü imzaladı. Beylikdüzü’nde işçinin ve emekçinin her daim yanında olduklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Yanlış hükümet politikaları ve yaşam pahalılığı karşısında her koşulda sizlerin hakkını koruduk, korumaya da devam edeceğiz. Hiçbir yol arkadaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz” dedi.

Emekçilerin haklarını alması ve demokratik bir düzende çalışmalarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, yetkili sendikalar ile Toplu İş Sözleşmesi Ek Protokolü imzaladı. Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde emekçi personelin katılımı ile gerçekleşen imza törenine; Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın yanı sıra DİSK-Genel İş Sendikası İstanbul 2 No’lu Şube Başkanı Ersin Korkmaz ile Tüm Bel Sen İstanbul 1 No’lu Şube Başkanı Meryem Göktepe Türkmen katıldı. İmzalanan protokollere göre memurların sosyal denge kalemi üç katına çıkarılırken Beylikdüzü Belediyesi Personel AŞ’de çalışanların maaşlarına ise yüzde 45.6 zam yapıldı. İşçilerin ekonomik, demokratik, sosyal ve kültürel düzeylerini daha da iyi noktaya taşımayı amaçlayan toplu iş sözleşmesiyle birlikte, personele ödenen mali hakların artırılmasının yanı sıra iş barışını da sağlayacak şekilde bir ücret politikası yürütülecek.

“Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum”

Beylikdüzü’nde işçinin ve emekçinin her daim yanında olduklarını belirten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Hem sahada hem de belediye içerisinde tüm müdürlüklerimiz, tüm yol arkadaşlarım büyük emeklerle ve özveriyle çalıştı. Biz çalıştıkça Beylikdüzü güzelleşti, Beylikdüzü güzelleştikçe biz daha çok çalıştık. Yanlış hükümet politikaları, yaşam pahalılığı ve alım gücü karşısında her koşulda sizlerin hakkını koruduk, korumaya da devam edeceğiz. Hiçbir yol arkadaşımızı enflasyona ezdirmeyeceğiz. Geçen yılki toplu iş sözleşmesiyle ücretlerimizi en üst rakamlara yükselttik. İstanbul’da ilçe belediyeleri arasında memurlara en yüksek sosyal dengeyi veren ilk üç belediyeden biri oluyoruz ve İstanbul’da ilçe belediyeleri arasında işçiye en yüksek yevmiyeyi veren belediyeyiz. Haziran ayında tekrar bir ücret artışı yapacağız. Emekten yana olacağız, haktan yana olacağız. Bu kent için birlikte mücadele ettik, yine edeceğiz ve hep birlikte, omuz omuza bir 5 yıl daha yol alacağız. Bugün imzalayacağımız toplu iş sözleşmesinin sizlere, kurumumuza ve Beylikdüzü’ne hayırlı olmasını diliyor, emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

xemuItpwzaunfjd9vykolr02.jpg

w6mbvhoavr2h3pysIgxufcpy.jpg

u2jkzd8xra3coilvfwn1aybb.jpg

dogqjkspIusdaa6ymuz7vjhq.jpg

mcstgb0rap5nzhk4udfwsghz.jpg

nwdf0vsvphicnkmbw8mgt4Ij.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.